Головна Новини Світ Німеччина Шольц відповів дітям на запитання, чи є Путін вбивцею (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Шольц відповів дітям на запитання, чи є Путін вбивцею (ВІДЕО)

Німецький канцлер пояснив дітям, чи можна вважати Путіна вбивцею

21 лютого 2022, 12:13
Поділіться публікацією:

В інтернеті з'явилося відео, де німецький канцлер Олаф Шольц розмовляє з дітьми. На опублікованому відео можна побачити, як маленький хлопчик запитує голову уряду ФРН: "Путін – вбивця?" Про це повідомляє "Страна UA".

Шольц відповів дітям на запитання, чи є Путін вбивцею (ВІДЕО)

Олаф Шольц - фото з відкритих джерел

Олаф Шольц прямо не відповів на запитання хлопчика. Канцлер сказав, що "Путін несе відповідальність за життя тих людей, кому загрожує небезпека" і згадав російського опозиціонера Олексія Навального, який зараз ув'язнений у Росії.

Потім дівчинка запитала Олафа Шольца, чи повинен Путін потрапити до в'язниці. Канцлер Німеччини відповів, що це рішення залежить від народу Росії.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Шольц розповів Путіну, що йому пообіцяв Зеленський. Канцлер Німеччини Олаф Шольц під час візиту до Москви розповів, що президент України Володимир Зеленський йому пообіцяв, що ТКГ незабаром відновить роботу і першими питаннями, які обговорюватимуться, стануть питання законопроєктів про особливий статус Донбасу та виборів на непідконтрольних територіях.

Також "Коментарі" писали, що канцлер Німеччини Олаф Шольц вирушив до Москви, щоб зустрітися з президентом Володимиром Путіним у рамках місії з високих ставок. При цьому найбільший торговий партнер Росії у Європі попереджає про далекоглядні санкції, якщо вона атакує Україну. Одноденна поїздка Шольца після відвідування Києва є частиною західної дипломатії, щоб спробувати зупинити потенційну атаку, оскільки понад 100 тисяч російських військових зосереджено на кордонах України.

Читайте на порталі "Коментарі": Канцлер Німеччини стрімко втрачає підтримку серед населення: чому людей не влаштовує позиція Шольца.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини