Головна Новини Світ Німеччина Шольц відреагував на слова Макрона: що думає Берлін про відправку військ НАТО та ЄС до України
commentss НОВИНИ Всі новини

Шольц відреагував на слова Макрона: що думає Берлін про відправку військ НАТО та ЄС до України

Олаф Шольц виступив проти відправлення військ НАТО та ЄС до України

27 лютого 2024, 14:38
Поділіться публікацією:

Канцлер Німеччини Олаф Шольц виступив проти відправлення військових Північноатлантичного альянсу чи Європейського Союзу до України. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє "BFM TV".

Шольц відреагував на слова Макрона: що думає Берлін про відправку військ НАТО та ЄС до України

Олаф Шольц. Фото: з відкритих джерел

Олаф Шольц запевнив, що "жоден солдат" не буде відправлений до України європейськими країнами чи країнами НАТО.

Шольц заявив, що "те, що було вирішено між нами від самого початку, залишається в силі і в майбутньому", тобто "жодних військ на землі, жодних солдатів, відправлених європейськими державами чи країнами НАТО на українську землю, не буде".

Зазначимо, що на прес-конференції за підсумками Конференції на підтримку України президент Франції Еммануель Макрон заявив, що не можна виключати, що Північноатлантичний альянс (НАТО) запровадить війська для допомоги Україні. При цьому президент Франції визнав, що поки що консенсусу з цього питання не досягнуто.

Президент Франції також додав, що Росія зайняла агресивну позицію не лише проти України, а й "проти нас загалом".

"Ми почули прохання президента Зеленського про посилення нашої підтримки і переконані, що перемога над Росією має важливе значення для безпеки та стабільності в Європі", — додав французький лідер.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна увійшла третього року широкомасштабної війни з Росією зі змішаними почуттями. З одного боку – ми вистояли і продовжуємо боротися. З іншого боку, допомога з боку США забуксувала, через що ми йдемо в оборону. На цьому фоні активізувалася Європа, яка розуміє, що поразка України означатиме швидке вторгнення Росії до однієї з країн ЄС. І навіть раніше обережний президент Франції Еммануель Макрон не відкидає відправлення західних військ нам на допомогу, акцентуючи, що РФ зайняла агресивну позицію не лише проти України, а й "проти нас загалом". Експерти підбили для порталу "Коментарі" підсумки двох років "великої війни" , а також поділилися очікуваннями від майбутнього.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини