Головна Новини Світ Німеччина Шольц відреагував на так званий "мирний план" Путіна щодо України
commentss НОВИНИ Всі новини

Шольц відреагував на так званий "мирний план" Путіна щодо України

Олаф Шольц назвав підхід Путіна несерйозним

15 червня 2024, 12:15
Поділіться публікацією:

Пропозиції російського диктатора Володимира Путіна щодо початку так званих мирних переговорів з Україною – несерйозні. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю "ZDF" зробив канцлер Німеччини Олаф Шольц.

Шольц відреагував на так званий "мирний план" Путіна щодо України

Олаф Шольц. Фото: з відкритих джерел

Глава німецького уряду зробив відповідну заяву перед початком саміту світу України у Швейцарії. Він назвав так званий "мирний план" Володимира Путіна несерйозним.

"Водночас Путін також показав, що його справді цікавить: класичне імперіалістичне завоювання землі. Він застосував велику військову силу та розпочав жорстоку війну", — сказав канцлер Німеччини.

Як зазначив Олаф Шольц, за "імперіалістичну мрію" російський диктатор прийняв, що сотні тисяч російських солдатів загинуть або поранені.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Путін знову зробив вигляд, що готовий розпочати мирні переговори з Україною, щоправда, висував надхмарні вимоги. Вимагав, щоб Україна вивела свої війська із Луганської, Донецької, Херсонської та Запорізької областей, а також відмовилася від вступу до НАТО. У МЗС України вже заявили, що заяви Путіна про мир маніпулятивні, він хоче продовжувати війну. Закидаючи такі сигнали в інформаційний простір напередодні проведення інавгураційного Глобального саміту миру у Швейцарії, Путін має лише одну мету: перешкодити участі лідерів та країн у цьому саміті. Чи згодні ви з позицією МЗС? Чому зараз з'явилися чергові заяви Путіна? Як має реагувати Україна? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Олаф Шольц дав нову обіцянку Україні: про що йдеться.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини