Головна Новини Світ Німеччина Шольц заявив, що Німеччина не дозволить програти Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Шольц заявив, що Німеччина не дозволить програти Україні

РФ не досягне своєї мети та не змусить здатися Україну, заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц

8 червня 2024, 20:25
Поділіться публікацією:

Німецький канцлер наголосив, що через понад 800 днів після початку війни очевидно, що Росія "не відійде від своїх імперіалістичних планів".

Шольц заявив, що Німеччина не дозволить програти Україні

Шольц розкритикував імперські амбіції Путіна. Фото з відкритих джерел

Водночас, за словами Олафа Шольца, Україна "не дозволить поставити себе на коліна та не здасться".

"Путін повинен усвідомити, що не може виграти свою жорстоку кампанію та що для України може бути лише справедливий мир. Ми невтомно працюємо заради цього справедливого миру. Ми підтримуємо Україну в захисті її незалежності та суверенітету. І ми залишаємося розсудливими, зважуємо небезпеки, координуємося з нашими партнерами та союзниками", — підкреслив Олаф Шольц.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російський диктатор Володимир Путін знову озвучив наратив про готовність Росії до перемовин з Україною. "Перемовини можливі на тих умовах, про які ми домовлялись ще починаючи у Мінську, а потім у Стамбулі. Але навіть, якщо взяти за основу домовленості у Стамбулі, ми повинні виходити з реалій сьогоднішнього дня", — заявив російський диктатор.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що діюча модель зростання російської економіки "примітивна" та незабаром вичерпає себе, заявив глава "Сбербанку" Герман Греф. Поточне зростання російської економіки, за словами Грефа, насамперед забезпечують зростаючі витрати держави на машинобудування, що призводить до зростання зарплат в економіці. "Люди стають більш заможними, вони йдуть у банки і, незважаючи на всі обмеження Центрального банку, отримують кредити. Навіть за дуже високими ставками через те, що в них зросли доходи", — зазначив він.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.dpa.com/en

Новини