Головна Новини Світ Німеччина Шольц знову мріє про співпрацю з РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Шольц знову мріє про співпрацю з РФ

Олаф Шольц вірить, що колись Європа знову розпочне співпрацю з РФ, а зараз – посилює санкції

13 грудня 2022, 08:25
Поділіться публікацією:

Канцлер Німеччини Олаф Шольц припустився відновлення економічних відносин із Росією, але зазначив, що це можливо лише після того, як закінчиться війна в Україні. Як передає видання "Коментарі", з посиланням на RND таку заяву Шольц зробив на заході, присвяченому 70-річчю Комітету з питань східноєвропейських економічних відносин.

Шольц знову мріє про співпрацю з РФ

Олаф Шольц. Фото: з відкритих джерел

Олаф Шольц не вірить у те, що після закінчення війни в Україні Росія перестане існувати в колишніх кордонах і розпадеться на багато інших держав. Він вважає, що Росія залишиться найбільшою державою на європейському континенті.

Канцлер Німеччини вважає, що після закінчення війни в Україні росіяни матимуть шанс відновити співпрацю з Європою, налагодити економічні зв'язки. Зараз же, зазначив Олаф Шольц, про жодну співпрацю з Росією не може бути й мови, сьогодні Європа налаштована дуже рішуче і посилюватиме санкції.

Німецький канцлер зазначив, що президент РФ Володимир Путін своєю війною руйнує не лише інфраструктуру України та вбиває українців, але також руйнує майбутнє Росії. "І саме це він має виправдовувати перед власною країною та власним народом, на майбутнє якого він у такий спосіб впливає", — сказав він.

Шольц знову повторив, що мета війни Росії — поділити Європу на сфери впливу та створити нову російську імперію, заради чого вона йде на величезні порушення міжнародного права. Саме тому російська армія винна у руйнуванні інфраструктури та смертях тисяч людей.

Читайте також на порталі "Коментарі" — щось пішло не так: міністри ЄС не змогли схвалити дев'ятий пакет санкцій проти РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини