Головна Новини Світ Німеччина Шольц знову з критикою відреагував на дебати щодо передачі винищувачів Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Шольц знову з критикою відреагував на дебати щодо передачі винищувачів Україні

Шольц заявив, що зараз необхідна серйозна дискусія

30 січня 2023, 18:23
Поділіться публікацією:

Німецький канцлер Олаф Шольц з критикою відреагував на дебати щодо постачання винищувачів для України. Про це пише Spiegel.

Шольц знову з критикою відреагував на дебати щодо передачі винищувачів Україні

Олаф Шольц (фото з відкритих джерел)

 На його думку, учасники подібних дискусій керуються швидше "внутрішньополітичними мотивами".

"Це дивовижно, що ведуться ці дебати. Деякі люди повинні запитати себе: чому він ставить собі це запитання, коли йдеться йде про допомогу українцям", – заявив Шольц під час пресконференції в Сантьяго-де-Чілі. 

Він заявив, що зараз потрібна серйозна дискусія, а не "перегони і конкуренція, де можливо, у когось на першому плані не підтримка України, а внутрішньополітичні мотиви". 

Окрім цього, він назвав  "безглуздою" пропозицію щодо введення в Україну сухопутних військ. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Шольц назвав умову припинення війни. Канцлер Олаф Шольц хоче продовжити спроби припинення війни в прямих переговорах з президентом Росії Володимиром Путіним. На думку Шольца поки Росія продовжує агресію, то нинішня ситуація у війні не зазнає змін. Німецький канцлер Олаф Шольц планує провести телефонну розмову з Путіним, після того, як його країна погодилась відправити танки в Україну. Попри нещодавнє рішення про німецькі танки, Шольц розкритикував дискусії про необхідність передати Україні винищувачі. Під свого інтерв’ю Шольц також назвав умови закінчення війни в Україні.

Також  "Коментарі" повідомляли про те, що у Кремлі відповіли на пропозицію Шольца щодо діалогу з Путіним. Російський президент Володимир Путін найближчим часом не планує проводити переговори з канцлером Німеччини Олафом Шольцом. Та й запитів на таку розмову від офіційного Берліна не було.


 
 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини