Головна Новини Світ Німеччина Шольц зробив нову заяву про мирне вирішення війни та закликав до терпіння
commentss НОВИНИ Всі новини

Шольц зробив нову заяву про мирне вирішення війни та закликав до терпіння

Німеччина допоможе Україні захищатися, каже Шольц

12 вересня 2023, 20:45 comments1555
Поділіться публікацією:

Канцлер Німеччини  Олаф Шольц розвіює  надію на  те, щоб швидко та  мирно вирішити  про війну  на території  України. Політик закликав  провити  терпіння та виступає за  постачання зброї для Збройних сил України. 

Шольц зробив нову заяву про мирне вирішення війни та закликав до терпіння

Олаф Шольц (фото з відкритих джерел)

Про це  Шольц зробив заяву  під час міжнародної  мирної  зустрічі  в католицькій громаді Святого Егідія в місті  Берлін,  інформує Finanzen.net.

Як стверджує політик, докладаючи тепер зусиль, аби  досягнути  миру  потрібно "остерігатися псевдорішень, які мають мир лише в назві".

"Мир без свободи називається гнобленням. А мир без справедливості називається диктатом", - наголошує канцлер .

Політик  зауважив, що його країна  цілком вибрала сторону миру, що  поважає територіальну цілісність і незалежність  українців. Мирні рішення коштують "зусиль і часу", додав Шольц.

"Це нелегко – також з огляду на різне сприйняття російської війни у світі. Це вимагає зусиль і часу – часу, якого у нас фактично немає. Адже Росія продовжує бомбити, катувати і вбивати в Україні. Але яким би нагальним не був час, Папа Франциск має рацію, що праця заради миру – це праця терпеливих майстрів, а праця заради миру вимагає терпіння", — наголосив німецький канцлер.

Він також  наголосив, що Німеччина  і надалі  підтримає  нашу країну, щоб  вона мала можливість  захиститись  від агресивного прояву Москви  та  не втратити свою територію.  З цієї причини Шольц  відстоює  позицію  захисту постачання німецького озброєння в Україну.

"Це рішення далося нам нелегко, і ми не робимо його легким для себе. Саме тому, що ми знаємо ефективність зброї, яку ми постачаємо, ми тісно координуємо наші дії і завжди дуже ретельно вивчаємо, що є необхідним у поточній ситуації і хто за що відповідає", - завершив  Шольц.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Олаф Шольц зняв пов’язку з ока.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини