Головна Новини Світ Німеччина Шольц звернувся до Путіна з посланням
commentss НОВИНИ Всі новини

Шольц звернувся до Путіна з посланням

Олаф Шольц звернувся до російського диктатора і закликав до переговорів

17 грудня 2022, 12:30 comments2540
Поділіться публікацією:

У Німеччині заявили про необхідність розпочати переговори з РФ для припинення загарбницької війни, яку ведуть окупанти. Президента Росії Володимира Путіна закликали покласти край війні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву канцлера Німеччини Олафа Шольца, слова якого цитує газета "Kölner Stadt-Anzeiger".

Шольц звернувся до Путіна з посланням

Олаф Шольц. Фото: GettyImages

"Канцлер Олаф Шольц заявив про необхідність подальших переговорів з президентом Росії Володимиром Путіним щодо припинення загарбницької війни проти України", — пише видання, посилаючись на сказане Шольцем.

За його словами, мета Німеччини полягає в тому, щоб Росія припинила свою агресивну війну, а Україна відновила суверенітет на всій території.

"Для цього необхідно буде говорити. Залишається побачити, чи буде це зроблено телефоном, відеозв'язком або ж за довгим столом", — вважає Шольц.

Лідер Німеччини наголосив, Кремль має визнати, що так далі продовжуватися не може і потрібно зробити все можливе, щоб розпочався конструктивний діалог заради миру.                                                                                           

"Путін має припинити війну, вивести війська і таким чином створити можливість для порозуміння. Звернення може бути лише наступним: Путін, закінчивши цю війну", — заявив Олаф Шольц.

Читайте також на порталі "Коментарі" – різдвяне перемир'я на фронті: у ЗСУ розповіли, як відреагують, якщо буде така пропозиція від супротивника та нагадали про жорсткий ультиматум.

Також видання "Коментарі" повідомляло – в Інституті вивчення війни назвали справжню мету візиту президента Росії Володимира Путіна до Білорусі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини