Головна Новини Світ Німеччина Шольц звинуватив Макрона в розв’язанні Третьої світової війни. Про що мова
commentss НОВИНИ Всі новини

Шольц звинуватив Макрона в розв’язанні Третьої світової війни. Про що мова

Канцлер Німеччини Олаф Шольц нібито накинувся на президента Франції Еммануеля Макрона, коли той у лютому запропонував союзникам ввести війська в Україну, повідомляє Європейська правда. Вся дискусія відбувалась на високих тонах

5 квітня 2024, 20:33
Поділіться публікацією:

Президент Франціїї Еммануель Макрон вперше розповів обмеженому колу союзників про ідею використати іноземні війська в Україну наприкінці лютого. Ця інформація, за інформацією джерел видання, які знайомі із ходом зустрічі, викликала шквал обурення зі сторони канцлера Німеччини Олафа Шольца.

Шольц звинуватив Макрона в розв’язанні Третьої світової війни. Про що мова

Макрон і Шольц

Загалом, вся розмова відбувалася на підвищених тонах, а найбільш емоційно себе поводив саме Олаф Шольц. Буцімто канцлер Німеччини навіть звинуватим французького президента в тому, що той хоче розпочати Третю світову війну і втягнути у неї всіх.

При цьому Шольц заявив, що розмову про іноземних військових в Україні немає змісту продовжувати, оскільки для неї потрібен консенсус, а Німеччина виступає категорично проти такого розвитку подій.

При цьому Макрон буцімто на це дуже жорстко заявив німецькому канцлеру, що його голос нічого не змінить і не зупинить. Французький президент заявив, що йому у цьому питанні консенсус не потрібен. Також нібито Макрон заявив, що прагне знайти сміливі держави та очолити їх і додав, що Німеччину у цій групі ніхто не чекав.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що президент Франції Еммануель Макрон припустив, що Франція може ввести свої війська в Україну, якщо Росія перейде в наступ та почне просуватися до Одеси чи Києва. У Парижі на повному серйозі обговорюють, скільки військових в Україну можуть направити та яку функцію вони там можуть виконувати. Зокрема, допускається, що вони можуть охороняти кордон з Білоруссю і таким чином вивільнити українські війська, які можуть бути направлені на інші ділянки фронту.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Микола

5 квітня 2024, 20:11

Сказав КРУТО, але доцільно. Що не зрозуміло? Рашизм піде далі. А "ЛОХИ" хай чекають......


Новини