Головна Новини Світ Німеччина Штайнмаєр поділився своїми враженнями від поїздки в Україну: що сказав президент Німеччини
commentss НОВИНИ Всі новини

Штайнмаєр поділився своїми враженнями від поїздки в Україну: що сказав президент Німеччини

Штайнмаєр після поїздки в Україну заявив, що ситуація набагато страшніша

26 жовтня 2022, 19:22
Поділіться публікацією:

Після свого візиту в Україну президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр заявив, що ситуація в країні набагато страшніша, аніж німці можуть собі уявити, а на мирні переговори надії поки немає. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на німецьке видання Tagesschau.

Штайнмаєр поділився своїми враженнями від поїздки в Україну: що сказав президент Німеччини

Франк-Вальтер Штайнмаєр (фото з відкритих джерел)

"Все набагато жахливіше, ніж ми собі уявляємо в Німеччині", — поділився враженнями від побаченого та почутого Штайнмаєр.

Також німецький президент повідомив, що на цей момент переговори з РФ неможливі, адже та хоче зберегти контроль на окупованими територіями України.

"Звичайно, будь-хто, хто може думати і має співчуття, хоче припинення бойових дій. Але перемир’я означає, що суверенітет, незалежність і територіальна цілісність України мають бути збережені. Зараз ми не на цьому етапі", — повідомив президент Німеччини.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Штайнмаєр пообіцяв незабаром передати Україні потужну зброю. Незабаром Німеччина передасть Україні чергову партію зброї, зокрема, ракетні системи залпового вогню MARS та гаубиці PzH 2000. Відповідну заяву зробив президент цієї країни Франк-Вальтер Штайнмаєр під час брифінгу з українським президентом Володимиром Зеленським, за підсумками його візиту до Києва, 25 жовтня. Президент Німеччини такого згадав про чотири сучасні системи ППО IRIS-T, одну з яких вже було передано Україні, інші Штайнмаєр також обіцяє дати нашій країні.

Також "Коментарі" писали про те, що у Берліні обговорюють план відновлення України. 25 жовтня, лідери провідних країн зібралися в Берліні для обговорення "плану Маршалла" щодо відновлення України після завершення війни, розв'язаної Росією наприкінці лютого.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини