Головна Новини Світ Німеччина Штайнмаєр пообіцяв незабаром передати Україні потужну зброю: про що йде мова
commentss НОВИНИ Всі новини

Штайнмаєр пообіцяв незабаром передати Україні потужну зброю: про що йде мова

Німеччина передасть Україні ракетні системи MARS та гаубиці PzH 2000

25 жовтня 2022, 23:46
Поділіться публікацією:

Незабаром Німеччина передасть Україні чергову партію зброї, зокрема, ракетні системи залпового вогню MARS та гаубиці PzH 2000. Відповідну заяву зробив президент цієї країни Франк-Вальтер Штайнмаєр під час брифінгу з українським президентом Володимиром Зеленським, за підсумками його візиту до Києва, 25 жовтня.

Штайнмаєр пообіцяв незабаром передати Україні потужну зброю: про що йде мова

Франк-Вальтер Штайнмаєр (фото з відкритих джерел)

"Я сьогодні пообіцяв пану президенту, що скоро будуть передані дві системи MARS і також будуть чотири наші гаубиці PzH 2000. Протягом наступних днів вони будуть передані Україні", — повідомив Штайнмаєр.

Президент Німеччини такого згадав про чотири сучасні системи ППО IRIS-T, одну з яких вже було передано Україні, інші Штайнмаєр також обіцяє дати нашій країні.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що німецька влада активізувалася у підтримці України. 25 жовтня, в Україну прибув президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр – вперше з початку широкомасштабної російської агресії. Сьогодні ж німці голосували на конференції щодо відновлення нашої країни, яка проходить у Берліні. Політтехнолог, офіцер ЗСУ Віктор Таран вважає, що таку поведінку німецьких політиків (і президента Штайнмайєра, і канцлера Шольца, який почав активніше "топити" за Україну), можна пояснити електоральними настроями. Тому, продовжує він, правлячі кола ФРН активізували свою діяльність як мінімум публічну на підтримку України. І це позитивно для них відбивається на рейтингах. Директор Communication group, політичний експерт Володимир Манько міркує, що візит президента ФРН Штайнмайєра до нашої країни, його заяви про важливість підтримувати нас у протистоянні з РФ, свідчать про остаточну зміну позиції Німеччини у війні в Україні. 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини