Головна Новини Світ Німеччина Символи ХАМАС у серці Берліна: провокація чи загроза
commentss НОВИНИ Всі новини

Символи ХАМАС у серці Берліна: провокація чи загроза

На штаб-квартиру правлячої партії Німеччини завдали антисемітські графіті

15 серпня 2024, 15:07
Поділіться публікацією:

У четвер вранці у Берліні на будівлі Соціал-демократичної партії Німеччини (СДПН) хтось намалював червоні трикутники. Це сталося у районі Кройцберг. Червоний трикутник є символом, який використовують прихильники ХАМАС, щоб позначити своїх ворогів. Наразі цей символ ставлять на ізраїльські цілі перед атаками. Про це пишуть у BILD.

Символи ХАМАС у серці Берліна: провокація чи загроза

На штаб-квартиру правлячої партії Німеччини завдали антисемітські графіті

Правляча партія Німеччини, СДПН, в якій і канцлер Олаф Шольц, відразу ж відреагувала на цей акт. Спецслужби вже розслідують, щоб дізнатися, хто стоїть за цим.

Експерт з ісламу Ахмад Мансур каже, що червоний трикутник – це дуже серйозний та небезпечний символ, який уже використовувався в атаках проти Ізраїлю. Через таку серйозність Берлінський парламент вирішив у липні заборонити використання цього символу.

Влада країни та лідери партій закликають усіх до спокою і запевняють, що боротимуться з будь-якими проявами ненависті та агресії.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Прокурор Міжнародного кримінального суду (МКС) Карім Хан закликав видати ордер для лідерів Ізраїлю та ХАМАС, які звинувачують у військових злочинах та злочинах проти людства. З боку Ізраїлю була жорстка реакція з цього приводу. Не підтримали плани Хана та у США. Експерти проаналізували цю ситуацію спеціально для порталу "Коментарі".

Крім того, "Коментарі" писали, що канцлер Німеччини Олаф Шольц ризикує втратити свою посаду на наступних виборах. На тлі низького рейтингу та невдоволення навіть серед своїх однопартійців його ситуацію вже порівнюють із проблемами американського президента Джо Байдена.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини