Головна Новини Світ Німеччина Темні прогнози канцлера Німеччини щодо війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Темні прогнози канцлера Німеччини щодо війни в Україні

Олаф Шоль заявив, що війна в Україні триватиме довго, тому німецький канцлер вважає, що слід і надалі допомагати Києву протистояти Росії.

17 лютого 2023, 20:12 comments1442
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Канцлер Німеччини Олаф Шольц не очікує, що війна в Україні швидко завершиться. Тому німецький лідер закликає підтримувати Україну впродовж усього періоду російської агресії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на The Guardian.

Темні прогнози канцлера Німеччини щодо війни в Україні

Канцлер Німеччини Олаф Шольц. Фото з відкритих джерел

Під час свого виступу на Мюнхенській конференції з безпеки канцлер Німеччини Олаф Шольц прогнозує довготривалу війну в Україні.

"Я вважаю, що розумніше готуватися до тривалої війни. Тому важливо, щоб союзники були готові підтримувати Україну стільки, скільки буде потрібно", — говорить німецький лідер.

Шольц наголосив, що його країна є головним союзником України в Європі через найбільше постачання військової техніки.

"Німеччина є найбільшим військовим союзником України в континентальній Європі", — підкреслив Шольц, та додав, що "для мене це приклад лідерства, якого люди можуть очікувати від Німеччини".

У своїй промові на Мюнхенській конференції німецький лідер також засудив дії Путіна через війну в Європі.

"Напрямок, який ми обрали разом, — незвідана територія. Вперше в нашій історії ядерна держава веде імперіалістичну агресивну війну тут, на європейській землі", – підсумував свій виступ Шольц.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що більшість жителів Німеччини проти постачання винищувачів до України.

Також "Коментарі" писали про виступ президента України на Мюнхенській конференції з безпеки, де Володимир Зеленський зазначив, що Україна планує бути членом НАТО та ЄС. Окрім того, у Мюнхені виступив Еммануель Макрон, який заявив, що сьогодні немає часу для діалогу з Путіним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

kissa

18 лютого 2023, 11:31

Секс знакомства в вашем городе - реальные анкеты людей, которые ищут и хотят секса. Заходи и просматривай фото без регистрации!----- http://redirect.sk/kiska

Ігор

17 лютого 2023, 21:46

Нарешті розуміння. Все буде Маріуполь! Гниле дерево не дасть плодів. Допомогати треба було одночасно з вимогами ставати на шлях виправлення і доброчесності. Час є поки війна. Після війни саме ветерани будуть гальмом реформ і відданими прихильниками злочинців у владі. Православними Шаріковими і Швондерами.


Новини