Головна Новини Світ Німеччина Тепер все стало ще очевидніше: Шольц розповів, що він зрозумів після інтерв'ю Путіна Карлсону
commentss НОВИНИ Всі новини

Тепер все стало ще очевидніше: Шольц розповів, що він зрозумів після інтерв'ю Путіна Карлсону

Шольц звинуватив Путіна у брехні щодо агресії проти України

10 лютого 2024, 08:37 comments13872
Поділіться публікацією:
Для Німеччини стала ще більш очевидною прихильність до України після того, як російський диктатор Володимир Путін відзначився скандальними заявами в новому інтерв'ю. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву у себе в Twitter зробив канцлер Німеччини Олаф Шольц.

"Російський президент висміює те, що насправді робить Росія в Україні, і наводить абсолютно абсурдне обґрунтування причин цієї війни. Для нас це ще очевидніше: ми, як і раніше, на стороні України", — зазначив Олаф Шольц.

Німецький канцлер Шольц назвав інтерв'ю російського диктатора провокатору Такеру Карлсону "безглуздою" розмовою. У зв'язку з цим Шольц зазначив, що Володимир Путін "завжди багато бреше про історію цієї війни" і справді прагне урвати якнайбільше території від сусідніх країн. Тому "необхідно зробити все можливе, щоби підтримати Україну і дати їй можливість захищатися".

Нагадаємо, американський журналіст-трампіст Такер Карлсон, як анонсувалося раніше, опублікував інтерв'ю з російським диктатором Володимиром Путіним. Протягом двох годин господар Кремля розповідав вигадану історію України та інших країн, виправдав розв'язану війну РФ, при цьому всіляко давав зрозуміти, що готовий до переговорів. Експерти проаналізували для порталу "Коментарі" сам факт появи цього інтерв'ю саме зараз, а також закладені у ньому сенси.

Читайте також на порталі "Коментарі" — канцлер Німеччини Олаф Шольц під час свого візиту до Вашингтона обговорив подальшу підтримку України з президентом США Джо Байденом.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Шольц назвав конкретні кроки, щоби швидше завершити війну в Україні.

Тепер все стало ще очевидніше: Шольц розповів, що він зрозумів після інтерв'ю Путіна Карлсону

Олаф Шольц. Фото: з відкритих джерел



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини