Головна Новини Світ Німеччина У Берліні поліція відібрала український прапор під час заходу до Дня перемоги в Європі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Берліні поліція відібрала український прапор під час заходу до Дня перемоги в Європі

Місцева влада в Берліні дотрималася обіцянки про недопущення використання української та російської символік

8 травня 2022, 19:52
Поділіться публікацією:

Представники місцевої влади Берліна  дотримались обіцянок  не допустити використовувати  українську та російську символіку  на пам'ятних заходах 8 травня і відібрали  величезний український прапор  в учасників, що брали участь в  мітингу. Про це інформує BBC.

У Берліні поліція відібрала український прапор під час заходу до Дня перемоги в Європі

Поліція у Берліні відібрала прапор України на заходах до Дня перемоги (фото з відкритих джерел)

Зокрема, поліціянти міста Берлін забрали великий прапор України в мітингуючих  біля радянського меморіалу. На полотнищі було написано "Вони – це ми".

Важливо, що члени сенату Берліна заборонили  використання прапорів України та Росії  під час заходів,  що присвячені  поразці  нацистської Німеччини в Другій світовій 8 травня 1945 року.  Посол нашої країни Андрій Мельник  був обурений  таким  рішенням і назвав його спробою поставити знак рівності  між жертвами та агресором війни, що продовжується.

Разом з тим,  очільник України Володимир Зеленський мав зустріч з очільницею Бундестагу в столиці.  Бербель Бас прибула до України, щоб  бути учасницею пам'ятних заходів.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що продовжуючи обстріл України, Путін привітав український народ із "Днем перемоги"Напередодні свята Дня перемоги, яке, як завжди з пафосом відзначатимуть у росії, президент росії Володимир Путін звернувся до українців. Лідер країни-агресора адресував на адресу українців побажання "мирного та справедливого майбутнього". Цікаво, що Путін окремо адресував своє звернення до ветеранів Другої світової війни та українських громадян. У зверненні російського президента не обійшлося й без пропагандистських тез. Путіну знову привидівся нацизм, з яким треба боротися.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини