Головна Новини Світ Німеччина У Берліні прокоментували можливість переговорів із Путіним
commentss НОВИНИ Всі новини

У Берліні прокоментували можливість переговорів із Путіним

МЗС Німеччини досі не бачить шансів на переговори з Путіним через війну

13 липня 2022, 12:10
Поділіться публікацією:

На сьогоднішній день немає жодних перспектив щодо того, щоб сісти за стіл переговорів із президентом Росії Володимиром Путіним. Через війну проти України таких можливостей не простежується. Як повідомляє портал "Коментарі", таку офіційну позицію Німеччини озвучила міністр закордонних справ Німеччини Анналена Бербок, пише видання "Stern".

У Берліні прокоментували можливість переговорів із Путіним

Бундестаг Фото: з відкритих джерел

Анналена Бербок заявила, що вона не бачить жодних можливостей навіть розмовляти з людиною, яка не те, що відмовляє вести бойові дії, відмовляється припиняти вбивати мирних людей, а й відмовляється навіть дати згоду на організацію гуманітарних коридорів для евакуації цивільного населення з Міжнародним комітетом Червоного Хреста.

Зазначимо, раніше подібну позицію висловив президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмайєр. Він заявив, що західні партнери України не будуть розмовляти з офіційним Києвом про те, щоб якнайшвидше сідати за стіл переговорів із Кремлем.                                                     

Також із цього приводу висловився офіційний Лондон. Глава МЗС Британії Ліз Трасс заявила, що невдало залишена мирна угода між Україною та Росією стане справжнім козирем для Путіна. Він виграє час, який використовує для того, щоб перегрупувати свої сили та знову піти у наступ.

Читайте також на порталі "Коментарі" – таки дотиснули: Німеччина погодилася припинити закуповувати російське вугілля та газ – назвала дати.

Також раніше видання "Коментарі" повідомляло – Рамштайн-4 підготує наступ ЗСУ: на які рішення чекати – чому Захід уже все потроює.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини