Головна Новини Світ Німеччина У Бундестазі зробили гучну заяву про розмову з Путіним у суді
commentss НОВИНИ Всі новини

У Бундестазі зробили гучну заяву про розмову з Путіним у суді

Переговори мають вестися з наступником Володимира Путіна, впевнений Маркус Фабер.

25 липня 2024, 19:10
Поділіться публікацією:

 Голова оборонного комітету німецького Бундестагу, член ліберальної Вільної демократичної партії Маркус Фабер заявив, що з російським президентом Володимиром Путіним треба говорити, але тільки в Міжнародному кримінальному суді. Він зробив цю заяву під час дебатів на телеканалі ZDF, відповідаючи на коментар опонента від Лівої партії про те, що будь-яка війна завжди закінчується за столом переговорів, повідомляє Bild.

У Бундестазі зробили гучну заяву про розмову з Путіним у суді

Маркус Фабер (фото з відкритих джерел)

Фабер зазначив:"Він має рацію, з Путіним треба говорити, але тільки в Міжнародному кримінальному суді. Я думаю, що тоді ми повинні вести переговори про мир у Європі з його наступником. Не всі війни закінчуються переговорами. Бували війни, які закінчувалися, наприклад, поваленням диктатора. У вихідні я був на святкуванні 80-річчя змови проти Гітлера. Думаю, і в Росії багато людей, які незадоволені Путіним."

Крім того, Фабер підтримав ідею розміщення в Німеччині нових американських ракет, пояснивши це тим, що це посилить безпеку:"Це посилить нашу безпеку, бо диктатор у Кремлі обирає найслабших, і якщо ми надійніше стримуватимемо його, то будемо в більшій безпеці."

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Шольц заявив, що Німеччина не дозволить програти УкраїніНімецький канцлер наголосив, що через понад 800 днів після початку війни очевидно, що Росія "не відійде від своїх імперіалістичних планів". Водночас, за словами Олафа Шольца, Україна "не дозволить поставити себе на коліна та не здасться".

Також "Коментарі" писали про те, що Німеччина може передати ЗСУ додаткові танкиДепутати Соціал-демократичної партії Німеччини канцлера Олафа Шольца закликали міністра фінансів Крістіана Лінднера та міністра оборони Бориса Пісторіуса якнайшвидше закупити 123 бойові танки Leopard 2A8, частину з яких передати Україні.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини