Головна Новини Світ Німеччина У Меркель запропонували "депутинізувати" Росію
commentss НОВИНИ Всі новини

У Меркель запропонували "депутинізувати" Росію

Радник екс-канцлера ФРН Ангели Меркель Крістоф Гойсген натякнув на те, що Росії доведеться пройти шлях нацистської Німеччини

22 жовтня 2022, 17:00 comments1986
Поділіться публікацією:

Росія має виплатити репарації Україні та пройти "депутинізацію". Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на заяву голови Мюнхенської конференції з безпеки, радника колишнього канцлера ФРН Ангели Меркель Крістофа Гойсгена, пише "DW".

У Меркель запропонували "депутинізувати" Росію

Радник колишнього канцлера ФРН Ангели Меркель Крістоф Гойсген. Фото: з відкритих джерел

"Має бути щось, що ми в Німеччині називаємо денацифікацією, — сказав Крістоф Гойсген. — Щось на зразок "депутинізації". Люди повинні зрозуміти, що політика Путіна неприйнятна, що потрібно поважати міжнародне право, права людини і заснований на правилах міжнародний". порядок".

Крім того, радник Ангели Меркель закликав до персональної відповідальності, навівши приклад Нюрнберзького процесу, в ході якого військових злочинців було засуджено до страти і довічного позбавлення волі.                                               

Крістоф Гойсген висловив думку, що це важливо для жертв, але також для запобігання військовим злочинам у майбутньому.

Читайте також на порталі "Коментарі" — самопроголошений президент Республіки Білорусь (РБ) Олександр Лукашенко запевняє, що Мінськ не готується до вступу у війну. При цьому в РБ вкотре (з кінця квітня) продовжили військові навчання тепер до 29 жовтня. Як можна оцінити позицію Білорусі на цьому етапі російсько-української війни? Чи є ризик повторного вторгнення з боку РБ в Україну (як суто російських, так і змішаних військ)? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – вибору немає: російські окупанти наказали жителям Херсона залишити місто. З собою потрібно брати тільки найнеобхідніше.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини