Головна Новини Світ Німеччина У Міноборони Німеччини відмовилися збільшити поставки зброї Україні: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони Німеччини відмовилися збільшити поставки зброї Україні: що відомо

Німеччина не може наростити постачання зброї Україні через військові загрози від РФ

22 серпня 2022, 22:22
Поділіться публікацією:

В оборонному відомстві Німеччини відмовилися нарощувати поставки зброї для України. Свою позицію Міноборони країни аргументувало військовими загрозами, що йдуть від сучасної РФ, таким чином погодившись на можливе ослаблення бундесверу. Про це пише DW.

У Міноборони Німеччини відмовилися збільшити поставки зброї Україні: що відомо

Постачання зброї для України з Німеччини (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що офіційний представник Міністерства оборони Німеччини повідомив, що відомство відхилило пропозицію депутатів Бундестагу, які раніше звернулися з проханням поставляти Україні більше зброї, і якщо буде потрібно, погодиться на ослаблення бундесверу. За словами представника, міністерства офіційний Берлін не може піти на такі ризики.

"Дійсно, ми повинні бути готові до того, що Путін скористається будь-якою слабкістю і навіть тимчасовим проломом в оборонній готовності НАТО", — заявив він.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що які гарантії давав Шольц перед війною Путіну. Перед початком війни  РФ  в Україні, говорячи з очільником  Росії Володимиром  Путіним,  керівник німецького уряду Олаф Шольц наголосив, що наша країна  не  має можливості   вступити до  військового блоку Альянсу  "в найближчі 30 років". В матеріалі йдеться, що  німецький політик  пред’явив звинувачення  Путіну,  що  той напав  на Україну, беручи до уваги "абсолютно абсурдні" причини. Путін має "абсолютно абсурдні" ідеї, і він пояснив  німецькому канцлеру про те, що Білорусь і Україна, для прикладу, не  мають  бути окремими  країнами. За його словами, зараз РФ  має турботи з територіями, що придбала  в східній частині  України. Проте це  не факт, що саме так і буде. Поступатись для них – це є нерозумною  стратегією,- йдеться в публікації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини