Головна Новини Світ Німеччина У Німеччині хочуть вирішити питання з мігрантами на кордоні Польщі, залучаючи Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині хочуть вирішити питання з мігрантами на кордоні Польщі, залучаючи Україну

Берлін пропонує домовитися з Україною про тимчасове розміщення мігрантів

10 листопада 2021, 14:22
Поділіться публікацією:

У Німеччині вбачають шлях вирішення міграційної кризи на польсько-білоруському кордоні у тому, щоб відкрити контрольований шлях для мігрантів до Польщі та залучити Україну до розв'язання проблемних питань біженців на кордоні з Білоруссю. Як передає видання "Коментарі", таку думку висловив експерт із зовнішньополітичних питань фракції СДП у Бундестазі Нільс Шмід, пише "Європейська правда".

У Німеччині хочуть вирішити питання з мігрантами на кордоні Польщі, залучаючи Україну

Мігранти на кордоні. Фото: поліції Польщі

Фактично Шмід бачить вирішення питання з мігрантами на кордоні у тому, щоб дозволити тисячам біженців потрапити до Польщі, після чого перенаправити їх до третьої країни, якою може бути Україна. У цій країні мігранти повинні пройти всі необхідні процедури, які дають змогу отримати притулок.

Нільc Шмід вважає, що цей варіант вирішення кризи варто обговорити з сусідніми країнами, які на сьогоднішній день не є членами Європейського Союзу. Насамперед це питання варто обговорити з тією ж Україною. Якщо буде ухвалено позитивне рішення, то таким чином біженці зможуть зрозуміти, що автоматично не всіх можуть прийняти в ЄС. Тільки ті зможуть отримати втечу в Євросоюзі, хто пройде відповідну процедуру.

За словами політика, не можна назвати правильними дії польських прикордонників, які застосовують силу проти мігрантів, які прориваються до Польщі через загородження. Таким чином, впевнений Нільс Шмід, польські прикордонники використовують антизаконні методи захисту кордонів ЄС і очорняють головні цінності об'єднаної Європи.

Читайте на порталі "Коментарі" — влада Польщі вважає, що мігранти можуть піти через Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини