Головна Новини Світ Німеччина У Німеччині на дні басейну зіграли на віолончелі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині на дні басейну зіграли на віолончелі

Акустика відкритого басейну дозволила глядачам насолодитися звуками віолончелі

21 липня 2020, 04:23
Поділіться публікацією:

У німецькому місті Баден-Вюртемберг Віолончеліст Юрген Герлингер в минулу неділю дав концерт для цінителів музики прямо на дні басейну під відкритим небом, який закритий для плавання на карантин. Про це повідомляє агентство Deutchе Welle.

У Німеччині на дні басейну зіграли на віолончелі

За словами організаторів заходу, акустика на глибині чотирьох метрів — просто прекрасна. При дотриманні всіх правил, що діють під час пандемії, на дні басейну одночасно можуть розміститися близько 100 осіб. Всім слухачам дозволили захопити з собою з дому подушки і оделяла, а також одягнутися в спортивному стилі, щоб зручніше було сидіти під час концерту.

Герлингер грав сюїти Йоганна Себастьяна Баха і слухачі назвали цей концерт одним з самих незвичайних і запам'ятовуються в їх житті.

До осені на дні цього ж басейну планують провести як мінімум один джазовий концерт, а також вечір іспанської гітарної музики.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Німеччині пішла на пенсію депутат міської ради, яка досягла рекордного віку, будучи в політиці: 101 рік. Доачестве члена міської ради Лилель Хайзе зуміла досягти головної задачі і склала повноваження з причини поганого слуху, зору і неможливість довго висиджувати довгі засідання політиків. Колеги проводжали її на заслужену пенсію з великим теплом, а бургомістр Кирххаймболандене закликав наслідувати приклад почесною старенької.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини