Головна Новини Світ Німеччина У Німеччині оштрафували чоловіка на велику суму: виголив на потилиці символ Z
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині оштрафували чоловіка на велику суму: виголив на потилиці символ Z

Чоловік підійшов до поліцейської машини та зняв кепку, демонструючи пальцем на потилицю, де був виголений знак "Z".

17 травня 2023, 17:13
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

17 травня у Німеччині чоловік публічно перед поліцейськими продемонстрував символ "Z", який тісно асоціюється з російським вторгненням в Україну. Поліцейські затримали правопорушника і оштрафували його на 2250 євро. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на німецьке видання Zeit.

У Німеччині оштрафували чоловіка на велику суму: виголив на потилиці символ Z

У Німеччині оштрафували чоловіка за демонстрацію символу війни

У Німецькому місті Аугсбург 42-річний чоловік виголив на своєму волоссі літеру "Z". Далі неназваний мешканець Німеччини пробіг повз місцеву поліцейську машину, зняв кепку, яка прикривала символ "Z" на його голові. Окрім того, чоловік спеціально для поліцейських вказав пальцем на потилицю, щоб привернути їх увагу до російського військового символу.

Як повідомляє німецьке видання Zeit вирок проти чоловіка одразу набув законної сили. І 42-річний чоловік має сплатити штраф на суму у 2250 євро.

Нагадаймо, що знак "Z" використовувався на військовій техніці росіян, які виїжджали на ній в Україну, зокрема на танках та бронетранспортерах. Окрім того, російські пропагандисти використовують символ "Z" у своїх лозунгах заявляючи, що цей знак означає "За перемогу".  Окрім символу "Z", росіяни, які підтримують війну проти України також використовують знак "V". Російські війська також малювали його на своїй військовій техніці, а пропагандисти використовують, як гасло "Сила V правді".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що Міністерство закордонних справ Росії відреагувало на африканську мирну пропозицію щодо війни в Україні.

Також "Коментарі" писали, що Росія надіслала до ООН ультиматум зі списком вимог для продовження зернової угоди.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини