Головна Новини Світ Німеччина У Німеччині прокоментували можливість падіння режиму Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині прокоментували можливість падіння режиму Путіна

Глава МЗС Німеччини Бербок не знає, коли може статися падіння режиму Путіна

15 липня 2023, 14:17
Поділіться публікацією:

Глава МЗС Німеччини Анналена Бербок прокоментувала можливість падіння путінського режиму до найближчого майбутнього. Як повідомляє портал "Коментарі", свою думку міністр озвучила в інтерв'ю "Bild".

У Німеччині прокоментували можливість падіння режиму Путіна

Глава МЗС Німеччини Анналена Бербок. Фото: із відкритих джерел

Журналісти запитали Бербок про те, чи може вона уявити, що Путіна усунуть вже в найближчому майбутньому. Щодо цього дипломат відповіла, що вона гадки не має, що це може статися.

"Ми не знаємо, коли закінчиться ця війна. Ми не знаємо, що відбудеться в Росії. Тому що ми маємо справу не з країною, яка є демократією, як ми, на щастя", – заявила Анналена Бербок.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Німеччина зі співчуттям відреагувала на критику Володимира Зеленського.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Росії після невдалого заколоту Євгена Пригожина та його ПВК "Вагнер" відбуваються масові арешти в армійському середовищі. На цьому фоні розгортається черговий скандал. Від посади відсторонено командувача 58-ї загальновійськової армії Південного військового округу генерал-майора Івана Попова (воював на Запорізькому напрямку). Це сталося після того, як він розповів про реальне – і вкрай сумне для росіян – становище на фронті. Аналітики Інституту вивчення війни (ISW) припускають, що звільнення Попова демонструє дійсні проблеми окупаційної армії (страждає від ударів української артилерії, зазнає складнощів із ротацією), а також спробу захистити російського диктатора Путіна від небажаної критики. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" наростаюче внутрішньоросійське протистояння.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.bild.de/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини