Головна Новини Світ Німеччина У Німеччині розповіли, скільки будуть обробляти заявку на постачання танків Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині розповіли, скільки будуть обробляти заявку на постачання танків Україні

Незважаючи на обговорюване питання з постачанням танків Україні в Німеччині кажуть, що заявки на постачання техніки Україні ще не отримували

23 січня 2023, 16:15 comments1244
Поділіться публікацією:

Питання про постачання Україні німецьких танків продовжує залишатися у підвішеному стані. У Німеччині кажуть, що, як тільки заявка на передачу танків Україні надійде, її відразу опрацюють, але це може зайняти від кількох днів до кількох місяців. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на телеканал "CNN".

У Німеччині розповіли, скільки будуть обробляти заявку на постачання танків Україні

Німеччина обіцяє якнайшвидше розглянути заявку щодо танків для України. Фото: GettyImages

"Досі ми не отримали прохання... І якщо вони попросять, тобто певна процедура. Я не можу вам сказати, чи це займе кілька днів, чи кілька місяців", — зазначив представник Кабінету міністрів Німеччини Штеффен Хебештрайт.

Однак він запевнив, що будь-яка заявка, яка надійде до Німеччини щодо танків для України, буде "оброблена з необхідною швидкістю, яка потрібна, але, звичайно, також із необхідною обґрунтованістю, яку вимагають такі процедури".                                                                                           

Читайте також на порталі "Коментарі" — Німеччина, яка потрапила під град критику після того, як заблокувала масове постачання танків Leopard Україні, намагається вийти з незручної ситуації. Глава МЗС ФРН Анналена Бербок запевняє, що її країна не заперечуватиме, якщо Польща вирішить передати Україні свої танки Leopard. А новий керівник Міноборони Німеччини Борис Пісторіус запевняє, що найближчим часом буде ухвалено рішення, чи відправляти танки Leopard 2 в Україну. Експерти проаналізували ці "танкові бої" спеціально для видання "Коментарі".

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Конгресі США закликали Білий дім відправити Україні хоча б один танк Abrams.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини