Головна Новини Світ Німеччина У Німеччині шокували заяву про готовність розпочати переговори з Путіним: кого звинувачують у війні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині шокували заяву про готовність розпочати переговори з Путіним: кого звинувачують у війні

Лідер німецької ультралівої партії BSW Сара Вагенкнехт розкритикувала нібито "подвійні стандарти" західних політиків, які називають господаря Кремля військовим злочинцем

сьогодні, 08:05 comments1057
Поділіться публікацією:

Лідер німецької ультралівої партії BSW Сара Вагенкнехт заявила про необхідність переговорів із російським диктатором Володимиром Путіним. У той же час лідер німецьких ультралівих вважає, що американські політики сприяли війні в Україні, тому вони "військові злочинці". Як передає портал "Коментарі", таку заяву Сара Вагенкнехт зробила на мітингу "Ніколи більше за війну" (Nie wieder Krieg) у Берліні в четвер, 3 жовтня, повідомляє "Zeit".

У Німеччині шокували заяву про готовність розпочати переговори з Путіним: кого звинувачують у війні

Лідер німецької ультралівої партії BSW Сара Вагенкнехт

Вагенкнехт почала з того, що назвала міністра закордонних справ ФРН Анналену Бербок – яка нещодавно критикувала проросійські погляди глави BSW – загрозою для безпеки Німеччини, бо вона нібито хоче "втягнути" німців у війну.

Також політик розкритикувала нібито "подвійні стандарти" західних політиків, які називають хазяїна Кремля військовим злочинцем.

"Якщо Путін – злочинець, то як щодо всіх американських політиків, які були відповідальні за багато війн останніми роками? Мене дуже дратує, коли нам завжди розповідають про високу мораль і про те, що ми не повинні розмовляти з Путіним з моральних міркувань", — Додала вона.

Принагідно ультраправий політик звинуватив німецький уряд у тому, що він сліпо йде за тим, що хтось говорить у Вашингтоні. В результаті Німеччина знову стоїмо перед перспективою розміщення американських ракет середньої дальності на своїй території. Сара Вагенкнехт вважає, що таке рішення, якщо воно буде прийняте, стане справжнім божевіллям.

"Ми не повинні йти далі у цьому напрямку. Те, що відбувається, страшенно небезпечно", – стверджує Вагенкнехт.

Насамкінець вона запропонувала сформувати "батальйон розпалювачів війни" з німецьких політиків, який би воював в Україні – серед іншого, вона згадала представницю Вільної демократичної партії, євродепутата Марі-Агнес Штрак-Циммерманн, відому проукраїнську позицію.

За даними поліції, в акції "Ніколи більше війні", яка відбулася в Берліні під гаслами "Дипломати замість гранат" та "Зупиніть війну зараз – жодних постачань зброї в Україну", взяли участь менше ніж 10 тисяч людей.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Німеччині шокували заявою, кого насправді Шольц підтримує у війні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини