Головна Новини Світ Німеччина У Німеччині вакцинацію від коронавирусу проводитимуть добровільно і безкоштовно
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині вакцинацію від коронавирусу проводитимуть добровільно і безкоштовно

Бажаючим зробити щеплення від коронавірусу в Німеччині платити за вакцину не доведеться

4 грудня 2020, 14:54
Поділіться публікацією:

Після заяви про практичну готовність ефективної вакцини проти коронавірусу, країни Європи почали готуватися до масової вакцинації. Далі за всіх в цьому питанні пішла Німеччина, влада якої оголосили, що щеплення від вірусу громадяни зможуть безкоштовно. З такою заявою виступив співробітник прес-служби Міністерства охорони здоров'я ФРН.

У Німеччині вакцинацію від коронавирусу проводитимуть добровільно і безкоштовно

Громадяни Німеччини зможуть зробити щеплення від коронавируса безкоштовно

"Щеплення буде безкоштовною, незалежно від того, у кого яка страховка", — сказав Евальд журналістам в Берліні в п'ятницю.

Як повідомив чиновник, в цілому Євросоюз має намір закупити 300 мільйонів доз вакцини. Крім цього, з огляду на настрої частини громадян, які виступають категорично проти щеплень, в уряді відзначили, що вакцинація буде проводитися на добровільній основі.

Раніше Німецький інститут економічних досліджень в Берліні провів дослідження, за результатами якого стало відомо, що близько 70% німців готові добровільно зробити щеплення від COVID-19. Більш того, приблизно половина опитаних виступає за обов'язкову вакцинацію.

Влада ФРН очікують високий попит на щеплення від коронавірусу. Для цього в країні створюють цілу мережу спеціальних центрів. Звичайні щеплення німці отримують у сімейного лікаря, однак щеплення від коронавірусу досить примхлива — її потрібно зберігати при температурі мінус 70 градусів Цельсія, а домашні лікарі не мають у своєму розпорядженні такими холодильниками.

Як повідомляв портал "Коментарі", Великобританія стала першою країною, яка схвалила використання вакцини від коронавірусу COVID-19 виробництва американської компанії Pfizer.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини