Головна Новини Світ Німеччина У Німеччині закликали відновити співпрацю з Росією назвавши її "надійним партнером"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині закликали відновити співпрацю з Росією назвавши її "надійним партнером"

Депутат Бундестагу Німеччини вважає за необхідне почати знову співпрацювати з Путіним та його союзниками, щоб отримати "дешевий" російський газ.

10 грудня 2023, 11:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Депутат Бундестагу та співголова ультраправої партії "Альтернатива для Німеччини" (AfD) Тіно Хрупалла заявив про необхідність скасувати санкції проти Росії та покращити економічні відносини з Кремлем та його союзниками, зокрема і Іраном. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Bild.

У Німеччині закликали відновити співпрацю з Росією назвавши її "надійним партнером"

Депутат Бундестагу Німеччини Тіно Хрупалла. Фото з відкритих джерел

На німецькому телеканалі ZDF відбулись дебати участь у яких взяв депутат Бундестагу Тіно Хрупалла та відомий історик Міхаель Вольфсон. Тіно Хрупалла став на захист Росії з закликом відновити співпрацю з Кремлем. За словами німецького депутата Росія є "надійним партнером" для Німеччини подібно до США. Тому у Москви та її союзників можна купувати нафту та газ.

Німецький історик Міхаель Вольфсон розкритикував таку позицію Хрупалла та закликав не порівнювати сьогоднішню Росію з тією, яка існує в російській літературі.

"Йдеться про те, як ми хочемо жити, в якій системі. Ви тут описуєте Росію як таку, що володіє практично такою ж моральною вагою, як США", — заявив історик та додав, що "якби мені довелося вибирати, то я абсолютно точно б жив у США, ніж у путінській Росії".

Міхаель Вольфсон пояснив, що Росія має важливу літературу, однак це не ознака, що Росія сьогодні є подібною до США у своїх головних принципах співпраці.

"Я схиляюся перед російською літературою і вважаю її переважно кращою, ніж американська, якщо взагалі можна так узагальнювати. Але це зовсім не означає, що я ладен вважати сьогоднішню Росію рівнозначною США", — пояснив Вольфсон.

Нагадаємо, що Росія неодноразово припиняла поставки газу до Німеччини, попри бажання останньої отримувати російські енергоресурси. Одна з таких ситуацій сталась за місяць до вибухів на трубопроводі "Північний потік". Росіяни заявили, що зупиняють поставки газу на три дні нібито через "планові технічні роботи". Однак, згодом Москва не відновила поставки мотивуючи це тим, що на трубопроводах стався витік мастила. А через місяць відбулись диверсії, які остаточно зупинили поставки енергоресурсів з Росії до Німеччини.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Німеччина випадково передала Росії секретні дані НАТО.

Також "Коментарі" писали про німецького депутата, який пропонує українських біженців відправляти на війну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини