Головна Новини Світ Німеччина У Німеччині заявили про відключення світла взимку: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині заявили про відключення світла взимку: яка причина

Німеччина може стикнутися з локальними відключеннями світла

20 листопада 2022, 17:15 comments1369
Поділіться публікацією:

В Німеччині найближчими місяцями можуть трапитися локальні відключення світла. А все через напружену ситуацію в енергопостачанні. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на слова голови Федерального відомства з питань цивільного захисту та допомоги у разі катастроф Ральфа Тіслера в інтерв'ю Welt.

У Німеччині заявили про відключення світла взимку: яка причина

У Німеччині можуть вимикати світло (фото з відкритих джерел)

"Ми повинні виходити з того, що взимку траплятимуться блекаути", — сказав посадовець.

Ральф Тіслер наголосив, що мова йде про регіональні та обмежені за часом відключення електропостачання.

Він заявив, що причиною може бути не тільки нестача електроенергії, але й "цілеспрямовані відключення електромережі", які вводитимуться для безпеки та надійності постачання.

Тіслер повідомив, що ризик відключення зросте на початку 2023 року.

"З усім, що ми бачимо зараз, ми ще можемо впоратися. Нам потрібно пристосуватися. А це, переважно, людям вдалося", — додав Тіслер.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що Німеччина передасть Україні пакет допомоги на 11 мільйонів євро. Німеччина готує для України новий пакет допомоги загальною вартістю 11 мільйонів євро. Мова йде про теплу зимову форму, намети та інше важливе спорядження для ЗСУ взимку. У повідомленні йдеться, що офіційний Берлін в рамках нового пакету допомоги українській державі надасть сотні мобільних електрогенераторів, 100 наметів з підігрівом, 100 тисяч теплих нижніх курток, светрів та інший зимовий одяг.  Окрім цього, європейська держава надасть для українських захисників ще й  індивідуальні резервні набори харчування з тривалим терміном зберігання, зокрема пайки тривалого зберігання, що можна вживати як розігрітими, так і холодними.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини