Головна Новини Світ США Німеччина передасть Україні пакет допомоги на 11 мільйонів євро: що у ньому
commentss НОВИНИ Всі новини

Німеччина передасть Україні пакет допомоги на 11 мільйонів євро: що у ньому

У пакет допомоги увійде зимове спорядження для ЗСУ

9 жовтня 2022, 18:50
Поділіться публікацією:

Німеччина готує для України новий пакет допомоги загальною вартістю 11 мільйонів євро. Мова йде про теплу зимову форму, намети та інше важливе спорядження для ЗСУ взимку. Про це пише Spiegel

Німеччина передасть Україні пакет допомоги на 11 мільйонів євро: що у ньому

Новий пакет допомоги він Німеччини (фото з відкритих джерел)

 У повідомленні йдеться, що офіційний Берлін в рамках нового пакету допомоги українській державі надасть сотні мобільних електрогенераторів, 100 наметів з підігрівом, 100 тисяч теплих нижніх курток, светрів та інший зимовий одяг.

 Окрім цього, європейська держава надасть для українських захисників ще й  індивідуальні резервні набори харчування з тривалим терміном зберігання, зокрема пайки тривалого зберігання, що можна вживати як розігрітими, так і холодними.

 Відомо, що ще в серпні міністерство оборони України запросило зимове спорядження для наших військових. Очільник українського оборонного відомства Олексій Резіноков відправив лист генсеку НАТО Єнсу Столтенбергу, де написав, що ЗСУ потрібна термінова поставка зимового обмундирування для 200 тисяч солдатів. У відповідь кілька країн-членів Альянсу заявили, що збираються зібрати зимові речі для української армії.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Шольц знову знайшов виправдання тому, що Німеччина не відправляє танки Україні. Німеччина боїться ескалації конфлікту між РФ та НАТО. Саме тому вони не дають нашій країні танків. Автори матеріалу зазначають, що німецький канцлер пройшов тривалий шлях на початку повномасштабного вторгнення РФ, коли запропонував Україні 5 тисяч касок та польовий госпіталь. Але, щоб одобрити постачання важкого озброєння, знадобилися місяці та загроза парламентського голосування.


 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини