Головна Новини Світ Німеччина У Німеччині заявили, що для України зараз важливіші системи ППО, аніж танки
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині заявили, що для України зараз важливіші системи ППО, аніж танки

Бербок додала, що "подальша підтримка буде, особливо у сфері ППО"

16 жовтня 2022, 23:31
Поділіться публікацією:

Очільниця дипломатичного відомства Німеччини Анналена Бербок заявила, що сьогодні для України набагато важливіші системи протиповітряної оборони. Таку заяву політик зробила під час інтерв'ю телеканалу Phoenix.

У Німеччині заявили, що для України зараз важливіші системи ППО, аніж танки

Анналена Бербок (фото з відкритих джерел)

"На початку тижня ми побачили, наскільки важлива протиповітряна оборона. На щастя, половину ракетних атак на Київ вдалося перехопити, в тому числі завдяки нашим постачанням зброї", — заявила Бербок.

Міністр закордонних справ Німеччини додала, що  "подальша підтримка буде, особливо у сфері ППО". Але вона вважає, що постачання танків у сьогоднішній ситуації є другорядним.

"Якщо говорити про згадані вами танки, вони вже постачаються іншими країнами в рамках "кільцевої" схеми обміну. Крім того, завдяки просуванню на схід українські війська змогли захопити велику кількість російських танків. Тому питання танків зараз стоїть не так гостро, як питання протиповітряної оборони", — пояснила Бербок.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про  те, що Шольц знову знайшов виправдання тому, що Німеччина не відправляє танки УкраїніНімеччина боїться ескалації конфлікту між РФ та НАТО. Саме тому вони не дають нашій країні танків. Таку заяву канцлер ФРН Олаф Шольц. При цьому Шольц нагадав, що  Німеччина "справді багато робить" для допомоги Україні. Автори матеріалу зазначають, що німецький канцлер пройшов тривалий шлях на початку повномасштабного вторгнення РФ, коли запропонував Україні 5 тисяч касок та польовий госпіталь. Але, щоб одобрити постачання важкого озброєння, знадобилися місяці та загроза парламентського голосування.

 
 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

aaaa

17 жовтня 2022, 08:54

СEКС Знaкoмствa в твoем горoде: бeсплатно, анoнимно, пpoсто попpобуй ----- https://7l.ink/goo


Новини