Головна Новини Світ Німеччина У річницю повномасштабного вторгнення Шольц дав обіцянку українцям
commentss НОВИНИ Всі новини

У річницю повномасштабного вторгнення Шольц дав обіцянку українцям

Шольц пообіцяв Україні максимальну підтримку Німеччини, поки це буде потрібно

24 лютого 2023, 11:17
Поділіться публікацією:

Німеччина вже надала допомогу 14 млрд євро і підтримуватиме Україну настільки сильно і довго, наскільки це буде потрібно. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відеозвернення канцлера Німеччини Олафа Шольца.

У річницю повномасштабного вторгнення Шольц дав обіцянку українцям

Олаф Шольц. Фото: з відкритих джерел

"Що нас усіх дуже вражає, то це рішучість і мужність українців, те, як вони захищають свою свободу. Німеччина підтримуватиме їх у цьому — так сильно і так довго, як це необхідно", — заявив Олаф Шольц.

За його словами, допомога Україні від Німеччини у вигляді фінансової та гуманітарної підтримки, а також зброї на даний момент становила понад 14 млрд євро.

Канцлер підкреслив, що уряд Німеччини зробить усе можливе, "щоб не було ескалації війни між Росією та НАТО".

Читайте також на порталі "Коментарі" – процес постачання Україні танків західного зразка вже триває. Саме тому можна з упевненістю сказати, що більшість техніки прибуде до України вже у квітні. Німеччина, як основний постачальник цієї військової техніки, зрадить танки у березні. Також цього місяця Київ має отримати танки з Іспанії. Таку інформацію у коментарі Радіо Свобода озвучила посол Німеччини в Україні Анка Фельдгузен.                                                                                                                      

Також видання "Коментарі" повідомляло – рік із початку широкомасштабної російської агресії проти України – як він змінив розстановку сил у світі? Як ситуація на геополітичній арені може розвиватись далі? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

lera

24 лютого 2023, 16:15

Мур. Ищу парня который будет меня трахать) Парни скорострелы мимо) Я хочу удовлетворять все свои потребности и чтобы парень лизал все мои дырочки и давал в ротик. Написать в приват:------- https://e.vg/lera98


Новини