Головна Новини Світ Німеччина У Шольца знову згадали про дипломатію з РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Шольца знову згадали про дипломатію з РФ

У СДП заявили про важливість "політики малих кроків" шляхом дипломатії з Росією

12 січня 2023, 15:00
Поділіться публікацією:

У Соціал-демократичній партії Німеччини, представником якої є канцлер Олаф Шольц, знову заговорили про "дипломатію" з Росією. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на німецьке видання "ZDF".

У Шольца знову згадали про дипломатію з РФ

Олаф Шольц. Фото: з відкритих джерел

Журналісти видання представили громадськості внутрішній документ партії Олафа Шольца, в якому йдеться про те, що війни нібито не вирішуються на полі бою з використанням важкої військової техніки. Нібито конфлікти вирішуються лише за столом переговорів. Саме тому навіть у найскладнішій та безнадійній ситуації потрібно шукати дипломатичні рішення.

"Навіть якщо зі зрозумілих причин довіри до російського керівництва більше немає, дипломатичні переговори мають залишатися можливими. З Росією вже досягнуто домовленостей щодо обміну полоненими та зернового коридору. Важливо спиратися на ці підходи, наприклад, у галузі контролю над озброєннями", — йдеться у документі .

У СДП заявили про важливість "політики малих кроків" шляхом дипломатії з Росією. Водночас політики наголосили, що не відмовляються від продовження підтримки України і й надалі вживатимуть усіх дій, щоб переконати російське керівництво підписати мирну угоду з територіальною цілісністю України, її майбутньою безпекою та відповідальністю для військових злочинців.

Також СДП зобов'язується надавати Україні фінансову, гуманітарну, дипломатичну та військову підтримку, у тому числі надавати військові полігони для навчання військових ЗСУ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — війна в Україні: ключові складові цьогорічної поразки Росії — чи є вже перспективи.

Також видання "Коментарі" повідомляло — чиєї відмашки чекає канцлер ФРН Шольц, щоб розпочати постачання сучасних танків Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини