Головна Новини Світ Німеччина У Німеччині люди постраждали від салютів, є загиблий
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині люди постраждали від салютів, є загиблий

Від вибухів феєрверків у Німеччині травмувалися діти й дорослі, чоловік загинув

1 січня 2022, 10:50
Поділіться публікацією:

Під час святкування Нового року, 1 січня 2022 року, від вибуху салюту загинув 37-річний місцевий мешканець, 39-річний був госпіталізований до лікарні зі значними травмами. Про це пише DPA.

У Німеччині люди постраждали від салютів, є загиблий

Під час святкування Нового року люди постраждали від піротехніки, фото з відкритих джерел

31 грудня ввечері група з 10 осіб святкувала Новий рік у Хеннефі, що знаходиться у землі Північна Рейн-Вестфалія. Двоє чоловіків хотіли запустити салют, однак піротехніка вибухнула, а вони отримали поранення. Свідки побачили, що ті впали на землю, й викликали медиків.

На місце прибули працівники екстреної медичної допомоги та почали реанімувати 37-річного німця. Втім, попри спроби медиків повернути його до життя, він помер.

Іншого потерпілого доставили до лікарні. Повідомляється, що він має небезпечні для життя травми. Про його стан здоров'я не повідомляється. За попередніми даними, феєрверк міг бути саморобним або несправним. Про це повідомив представник поліції під час пресконференції. У районному відділі поліції почали розслідування інциденту.

Також у Берліні 12 людей, серед яких і діти, травмувалися від вибуху феєрверку, коли перебували на приватній новорічній вечірці. Наймолодшому постраждалому виповнилося 11 років. Потерпілих госпіталізували до міської лікарні з травмами різного ступеня тяжкості.

У поліції вважають, що на вечірці у районі Фрідріхсхагена гості хотіли запустити феєрверк, придбаний підпільно. На місці працювали 40 рятувальників.

Як повідомляв портал "Коментарі", у США під час перестрілки з поліцією загинула дитина. В Лос-Анджелесі у магазині сталася перестрілка з поліціянтами під час затримання американця.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини