Головна Новини Світ Німеччина В Німеччині заявили, що не готові передати Україні свої системи Patriot, але запропонували інший варіант
commentss НОВИНИ Всі новини

В Німеччині заявили, що не готові передати Україні свої системи Patriot, але запропонували інший варіант

Анналена Бербок каже, що треба пошукати системи ППО для України деінде

9 квітня 2024, 22:50 comments1337
Поділіться публікацією:

В Німеччині "майже вичерпали" запаси своїх систем Patriot і тому не можуть  надати їх Україні. Тепер країни-партнери  шукають, де ще можна знайти системи ППО для України,  сказала очільниця  МЗС Німеччини Анналена Бербок.

В Німеччині заявили, що не готові передати Україні свої системи Patriot, але запропонували інший варіант

Анналена Бербок (фото з відкритих джерел)

Як вона стверджує, РФ  хоче "розбомбити" Харків, тому партнери  мають зробити більшою   підтримку України.  

"На жаль, запаси наших власних систем Patriot зараз майже вичерпані. Я сподіваюся, що ми зможемо оприлюднити додаткову інформацію на зустрічі міністрів закордонних справ G7", — цитує слова Бербок німецьке видання N-TV.

Важливо, що найближчий такий саміт  проходитиме 17-19 квітня в Італії.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що  Німеччина відправила військових до російського кордонуОчільник німецького  оборонного міністерства  Борис Пісторіус називає "історичним моментом" подію, коли  військові німецького контингенту сіли на військовий літак для переміщення в Литву. 

Пісторіус називає  бригаду "флагманом" геополітичного поворотного моменту в політиці, що проводить  канцлер Німеччини Олаф Шольц, про який він сказав два роки тому,  як почалось повномасштабне вторгнення РФ в Україну,  інформує Financial Times.  Пункти стратегії полягають в розміщенні тисяч військовослужбовців із  країн Заходу на території держав, що межують з Росією.

В публікації уточняють, що хоч військові Німеччини  брали участь у багатонаціональних місіях і військових операціях за кордоном  з НАТО, але країна ніколи не розміщує  війська на постійній основі за своїми кордонами.

Цей контингент німецьких військових є першим з 4800 солдатів, які будуть постійно дислокуватись в країнах Балтії до 2027 року. Це як ключова частина нових  планів оборони  Альянсу проти Кремля.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини