Головна Новини Світ Німеччина В Німеччині зробили критичну заяву щодо сучасних винищувачів для України
commentss НОВИНИ Всі новини

В Німеччині зробили критичну заяву щодо сучасних винищувачів для України

Німеччина не буде надсилати винищувачі Tornado і Eurofighter в Україну, однак інша ситуація з радянськими МІГами.

20 квітня 2023, 11:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Голова комітету Бундестагу з оборони Марі-Агнес Штрак-Циммерман заявила, що сучасні європейські винищувачі Tornado і Eurofighter не будуть відправлені в Україну. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Bild.

В Німеччині зробили критичну заяву щодо сучасних винищувачів для України

Голова комітету Бундестагу з оборони Марі-Агнес Штрак-Циммерман. Фото з відкритих джерел

Депутат Бундестагу Марі-Агнес Штрак-Циммерман з’явилась на телебаченні у програмі Maischberger, де з політологом Крістіаном Хаке обговорила ситуацію в Україні. Німецький політолог заявив, що не бачить перемогу росіян, так само як і українців, проте сподівається на неї. Крістіан Хаке стверджує, що потрібно бути уважним до поставок зброї для України. Хаке вважає, якщо після весняного наступу ЗСУ виникне патова ситуація, то Заходу потрібно припинити поставки зброї.

Голова комітету Бундестагу з оборони Марі-Агнес Штрак-Циммерман бачить ситуацію по іншому. Вона підтримує поставки зброї, однак зазначає, що Україна не отримає сучасні винищувачі Tornado і Eurofighter

"В Україні не буде ні Tornado, ні винищувачів Eurofighter", — обіцяє Штрак-Ціммерманн, оскільки українських пілотів не можна достатньо швидко навчити, однак додає, що інакша ситуація з МІГами,  радянські запаси яких можна використовувати відразу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що заступник держсекретаря Венді Шерман на відкритті конференції НАТО попередила союзників, що російський диктатор Володимир Путін може використати ядерну зброю в Україні.

Також "Коментарі" писали про, що не тільки Німеччина, а ще дві країни доставили американські системи протиповітряної оборони Patriot в Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини