Головна Новини Світ Німеччина В уряді Німеччини відреагували на вбивство двох українців
commentss НОВИНИ Всі новини

В уряді Німеччини відреагували на вбивство двох українців

Німеччина не буде толерантно ставитись до злочинів проти українців.

29 квітня 2024, 14:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Речник федерального уряду Німеччини Штеффен Гебештрайт відреагував на інцидент у місті Мурнау, де двох українців вбив, ймовірно, 57-річний росіянин. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Укрінформ".

В уряді Німеччини відреагували на вбивство двох українців

Речник німецького уряду Штеффен Гебештрайт. Фото з відкритих джерел

Під час брифінгу Штеффен Гебештрайт прокоментував резонансне вбивство двох українців у Німеччині. Речник федерального уряду Німеччини висловив велике занепокоєння через ситуацію.

"Зрозуміло, що нічого подібного ми на нашій території толерувати не можемо та не будемо. Українці, які втекли до нас від російської агресивної війни, мають почуватися тут у безпеці", — сказав Гебештрайт.

Штеффен Гебештрайт у своїй реакції також закликав не робити висновків, поки правоохоронці проводять слідство. Однак додав, що фактом є те, що обидва українці були вбиті "російсько-німецьким злочинцем".

Нагадаємо, що МЗС України уточнило, що загиблі виявились військовими, які проходили реабілітацію в Німеччині. Чоловікам було 23 та 36 років. Підозрюваного, який за інформацію ЗМІ виявився росіянином, арештували у його квартирі неподалік від місця вбивства. Наразі німецька прокуратура вважає, що злочин не пов’язаний з війною в Україні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що чиновник з Німеччини отримав вирок у справі про сексуальні домагання до українських дітей віком 9 та 11 років, а також за виробництво дитячої порнографії.

Також "Коментарі" писали про вбиту в Німеччині 27-річну українську біженку, тіло якої знайшли у березні на березі річки Рейн. Слідчі вказують, що на її тілі виявлено ознаки насильницької смерті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини