Головна Новини Світ Німеччина В уряді Німеччини засудили повільну передачу танків Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

В уряді Німеччини засудили повільну передачу танків Україні

У Німеччині усвідомили, що надто затягнули з передачею танків

15 лютого 2023, 15:48 comments1970
Поділіться публікацією:

Віце-канцлер Роберт Хабек розкритикував уряд Німеччини за затягування відправки танків Leopard до України. Він заявив, що це рішення було ухвалено "трохи пізно". Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на Sky News.

В уряді Німеччини засудили повільну передачу танків Україні

Танк Leopard 2 / фото GETTY IMAGES

Танки Leopard 1 та Leopard 2 німецького виробництва посилюватимуть українські сили після багатомісячних прохань української влади. За словами Хабека, важка військова техніка вирушає в Україну "трохи пізно", незважаючи на тиск, який зростає через чутки про швидкий новий наступ Росії.

"Прийнявши рішення про відправку танків, ми робимо все, що в наших силах. Трохи пізно, але це зроблено... всі чекають на жахливий російський наступ... час не терпить", — зазначив віце-канцлер.

Також Хабек висловився щодо зустрічі міністрів оборони країни НАТО у Брюсселі. Він заявив, що питання відправлення винищувачів Україні навіть не обговорюватиметься.

Читайте також на порталі "Коментарі" — дипломатичний та військовий фронт: що чекатиме від другої половини лютого. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю детально розібралися у ситуації.                                                                               

Також видання "Коментарі" повідомляло — Україні потрібно ще кілька місяців, щоб можна було говорити про старт великого контрнаступу, метою якого має стати звільнення всіх раніше захоплених росіянами територій України. Про це в інтерв'ю "Укрінформу" розповів міністр оборони Олексій Рєзніков.

Раніше "Коментарі" писали – Берлусконі після скандальних висловлювань про Зеленського зробив нову заяву про Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини