Головна Новини Світ Німеччина Шольц назвав нову умову для поставки ракет Taurus для України
commentss НОВИНИ Всі новини

Шольц назвав нову умову для поставки ракет Taurus для України

Новою умовою для відправки ракет Taurus для України Олаф Шольц назвав присутність на війні в Україні німецьких солдатів.

4 березня 2024, 17:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Канцлер Німеччини Олаф Шольц продовжує заявляти, що не відправить ракети великої дальності Taurus в Україну. Шольц назвав новою умовою для відправки далекобійних ракет Taurus присутність німецьких військових в Україні.

Шольц назвав нову умову для поставки ракет Taurus для України

Олаф Шольц про ракети Taurus для України. Фото з відкритих джерел

Шольц під час виступу заявив, що систему далекобійних ракет в Україну можна відправити, однак за нею потрібно вести контроль. 

"Ви не можете поставити систему озброєнь, яка має дуже широкий радіус дії, а потім не думати про те, як можна контролювати систему озброєнь", — говорить канцлер Німеччини.

Олаф Шольц наголосив, що для контролю та експлуатації ракет Taurus потрібно залучати німецьких військових. За словами Шольца, Німеччина на такий крок не піде.

"А якщо ви хочете мати контроль, а це можливо лише за участі німецьких солдатів, для мене про це не може бути й мови", — додав Шольц.

Нагадаємо, що Олаф Шольц не вперше висуває умови для відправки ракет Taurus в Україну. Раніше німецький політик заявляв, що однією з умов для відправки буде заборона використання далекобійних ракет для ударів по Росії.

На противагу Франції та ще чотирьом країнам, Німеччина заперечила, що буде розглядати можливість в майбутньому відправити свої війська в Україну.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що речниця МЗС РФ Марія Захарові відреагувала на оприлюднені записи німецьких офіцерів, де йшлось про можливість завдати удару по Кримському мосту. Захарова заявила, що ці військові мають понести відповідальність. Крім того, речниця МЗС РФ пригрозила Берліну "жахливими наслідками" заявивши, що Німеччина не провела повну денацифікацію.

Також "Коментарі" писали про Дмитрій Медведєв назвав причину, через яку Німеччина може почати війну з Росією.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

4 березня 2024, 20:55

В переводе с дипломатического на общепонятный язык - никогда. Что и было ожидаемо


Новини