Головна Новини Світ Німеччина Військовий розніс позицію Шольца: Нехай скаже, скільки ще жінок та дітей має загинути
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий розніс позицію Шольца: Нехай скаже, скільки ще жінок та дітей має загинути

Канцлер Німеччини Олаф Шольц назвав постачання ракет Taurus Україні тією межею, яку він не хоче переступати. На цю заяву жорстко відреагував військовий Кирило Сазонов

14 березня 2024, 12:21
Поділіться публікацією:

Канцлер Німеччини вкотре відмовився надавати Україні далекобійні ракети "Таурус". За його словами, йдеться про ту межу, яку він не хоче переступати на посаді канцлера.

Військовий розніс позицію Шольца: Нехай скаже, скільки ще жінок та дітей має загинути

Олаф Шольц

На таку заяву відреагував військовий Кирило Сазонов. Він поцікавився, скільки в Україні має ще загинути мирних громадян, щоб Шольц наважився "переступити межу".

"Для чистоти розуміння. Скільки ще мирних жителів України, жінок, дітей, матусь з дітьми має вбити Росія, щоб він зважився переступити цю, чорт забирай, лінію? Нехай Шольц не соромиться і прямо скаже – нехай уб'ють ще трьох дітей. Або десять мирних. Або десять мирних та десять дітей",
— написав у Фейсбуці Сазонов.

За його словами, нехай Шольц не соромиться та назве цифру.

"Будемо рахувати разом і надсилатимемо йому докази у вигляді фотографій. Можемо спеціальний канал у Телезі відкрити – назвемо "Шольцу з любов'ю"
, — іронізує військовий.

Нагадаємо, канцлер Німеччини Олаф Шольц категорично під різними приводами відмовляється надати Україні далекобійні ракети "Таурус". Він висловлював побоювання, що ці ракети можуть вразити якусь мету в Москві, і тоді Берлін буде втягнутий у війну.

Крім того, Шольц заявляв про те, що програмувати ракети таким чином, щоб вони виконували свою функцію, мають німецькі військові, а отже, вони мають бути присутніми в Україні. При цьому канцлер наголосив, що такий крок також призведе до того, що Німеччина буде втягнута у війну Росії проти України.

При цьому відомо, що у перехопленій росіянами розмові німецьких генералів йдеться про те, що українські військові можуть самостійно запускати "Тауруси".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Юрій

15 березня 2024, 17:59

І довго він ще буде боятись путлера? tacticalgear.ua/catalog/weapon_aces


Новини