Головна Новини Світ Німеччина «Я зроблю все для цього»: Шольц зробив нову заяву про війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

«Я зроблю все для цього»: Шольц зробив нову заяву про війну в Україні

Олаф Шольц вважає, що світ має збільшувати тиск на Путіна, щоб той забув про свої імперські амбіції

3 жовтня 2023, 07:30 comments3124
Поділіться публікацією:

Для того, щоб у російського диктатора Володимира Путіна зникли імперські амбіції та припинилася війна в Україні, світ має в рази посилити тиск на Росію. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву канцлер Німеччини Олаф Шольц зробив під час звернення до громадян ФРН у Гамбурзі. Від себе канцлер зазначив, що він зробить усе, що в його силах, щоб тиск на путінський режим було посилено.

«Я зроблю все для цього»: Шольц зробив нову заяву про війну в Україні

Олаф Шольц. Фото: з відкритих джерел

"Я зроблю все для того, щоби ми значно посилили тиск, і російський президент зрештою зрозумів, що він не може просто сказати: "я буду продовжувати поки не досягну своєї цілі, незважаючи на те, скільки це коштуватиме життів, у тому числі, власних солдатів", — висловився Шольц.

Він наголосив, що війна в Україні може закінчитися лише одним фіналом, коли Київ захистить свою територіальну цілісність і відстоїть суверенітет.

За словами Олафа Шольца, він розуміє, які думки зараз у Путіна. Той з радістю взяв би карту Європи розкреслив її по-новому, відрізав собі ті території, які він хоче отримати, але так не повинно бути. Адже вся суть конфлікту, який триває на території України в тому, що йде справжнісінька війна, коли одна країна хоче завоювати іншу.

Канцлер наголосив, Путіна не зупиняють ні втрати з боку РФ, ні катастрофічні руйнації та величезні жертви самої України. Його цікавить лише те, щоб у підручниках з історії колись було написано, то саме він збільшив розміри своєї держави.

Читайте також на порталі "Коментарі" — історія з передачею Україні далекобійних ракет Taurus закінчилася нічим. Німеччина утримується від відправки в Україну високоточної зброї через побоювання, що вони вимагатимуть роботи німецьких техніків на землі. Головним противником відправлення Україні ракет, як і раніше, виступає канцлер Німеччини Олаф Шольц . Він панічно боїться, що дії Німеччини роздратують Москву і призведуть до нового витку ескалації. Про це пише The Wall Street Journal.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини