Головна Новини Світ Німеччина Затримано відомого німецького кардіолога: чоловіка підозрюють в умисному вбивстві пацієнтів
commentss НОВИНИ Всі новини

Затримано відомого німецького кардіолога: чоловіка підозрюють в умисному вбивстві пацієнтів

За даними правоохоронних служб, вищезгаданий кардіолог з величезним стажем роботи не міг не знати, що введення в організм людини високої дози седативного засобу може закінчитися смертю пацієнта.

8 травня 2023, 18:35 comments1321
Поділіться публікацією:

За підозрою у умисному вбивстві своїх пацієнтів було затримано кардіолога відомої німецької клініки Шаріте. За попередніми даними, добре знаючи про можливі летальні наслідки, 55-річний лікар навмисно вводив величезні дози седативних засобів пацієнтам, через що вони вмирали, передає видання Berliner Zeitung , посилаючись на прес-службу Генеральної прокуратури Берліну.

Затримано відомого німецького кардіолога: чоловіка підозрюють в умисному вбивстві пацієнтів

фото тематичне, з відкритих джерел

За даними правоохоронних служб, вищезгаданий кардіолог з величезним стажем роботи не міг не знати, що введення в організм людини високої дози седативного засобу може закінчитися смертю пацієнта. Попередня версія слідства говорить, що в 2021 і 2022 році доктор знаменитої німецької клініки ввів двом своїм пацієнтам занадто багато заспокійливого, внаслідок чого хворі, які страждали на серцеві захворювання, помирали.

Відомо, що самого кардіолога було звільнено з клініки Шаріте ще в серпні минулого року, проте прокуратура розпочала розслідування стосовно лікаря лише після отримання відповідного листа-скарги від медичного персоналу клініки.

Знадобилося чимало часу, передають ЗМІ, щоб фахівці змогли досконально вивчити справу і перевірити ще раз, чи дійсно померлі пацієнти померли від передозування седативними засобами. Причину смерті було підтверджено. Це дало підстави для затримання горе-кардіолога. Сьогодні, 8 травня, чоловік постане перед Окружним судом Тіргартена.

Нагадаємо , раніше наше видання повідомляло про освітній скандал у російській столиці. Так, одна зі шкіл почала розповсюджувати рекламні афіші по Москві, на яких було зображено школярку з українським підручником у руках.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини