Головна Новини Світ Росія Український «Буквар» у московській школі: освітній скандал у РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Український «Буквар» у московській школі: освітній скандал у РФ

Нещодавно столичний освітній центр «Олехніха» випустив у великому тиражі рекламні буклети із зображенням маленької дівчинки, котра тримає в руках український «Буквар»

5 травня 2023, 19:33 comments3974
Поділіться публікацією:

У Москві навколо однієї зі шкіл спалахнув справжній скандал, який невгамовно обговорюють всілякі ЗМІ та користувачі соціальних мереж. Так, нещодавно столичний освітній центр "Олехніха" випустив у великому тиражі рекламні буклети із зображенням маленької дівчинки, котра тримає в руках український "Буквар". Всі ці буклети були розклеєні по всьому району Перова, в якому територіально розташована школа. Наразі всі листівки у прискореному темпі змінюють на нові, повідомляє столичний телеграм-канал "BAZA".

Український «Буквар» у московській школі: освітній скандал у РФ

фото тематичне

"Один із освітніх центрів російської столиці — Москви почав розклеювати рекламні буклети із зображенням маленької дівчинки. На перший погляд нічого примітного, однак, один із пильних мешканців столиці розгледів у картинці дивну річ – у слові "Буквар" не вистачало м'якого знака, як він думав. Однак насправді жодної помилки там не було, на завантаженій з інтернету картинці було зображено український підручник для першокласників", — йдеться у повідомленні ЗМІ.

Зазначається, що як тільки адміністрація школи отримала кілька скарг із цього приводу, відразу звернулася до мешканців столиці з офіційним зверненням, пообіцявши передрукувати листівки та розклеїти їх заново. Зважаючи на все, виною всьому неуважність дизайнера, який скачав першу картинку зі стоку, що потрапила йому на очі, не звернувши уваги на напис.

Нагадаємо , раніше наше видання повідомляло, що у чеській столиці місцеві активісти розвісили банери із закликом негайно виключити Російську Федерацію з Ради Безпеки Організації Об'єднаних Націй.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини