Головна Новини Світ Німеччина ЗМІ дізналися, кого використовує Москва, щоб допомога Україні від Німеччини припинилася
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ дізналися, кого використовує Москва, щоб допомога Україні від Німеччини припинилася

У Кремлі поспішили заявити, що не співпрацюють з німецькими радикальними політиками щодо зупинення допомоги Україні

21 квітня 2023, 14:00 comments5772
Поділіться публікацією:

Росія використовує ультраправих та ультралівих німецьких політиків, щоб зупинити допомогу Україні у війні проти РФ. Як передає портал "Коментарі", про це пише The Washington Post, з посиланням на нібито російські документи. Як дізналася Європейська розвідувальна служба, офіційні особи Кремля зустрічалися з російськими політтехнологами та наказали створити антивоєнні настрої в Європі для послаблення підтримки України.

ЗМІ дізналися, кого використовує Москва, щоб допомога Україні від Німеччини припинилася

Німеччина. Фото: з відкритих джерел

Почали реалізацію цього "плану" нібито ще у вересні 2022 року. В отриманих розвідниками документах немає матеріалів, які б підтвердили спілкування між російськими стратегами та будь-якими їх союзниками в Німеччині.

Як зазначається, для досягнення своїх цілей РФ використала представників радикальних партій Die Linke та AfD. Кремль планував "об'єднати дві німецькі фракції із давньою проросійською позицією".

За даними видання, 25 лютого 2023 року депутат Бундестагу від радикальної проросійської Die Linke Сахра Вагенкнехт очолила тринадцятитисячний "протест" у Берліні. Тоді мітингувальники вимагали зупинити постачання зброї до України, зокрема танків. На протесті були також присутні представники AfD.

Згідно з документами, перший заступник глави адміністрації Кремля Сергій Кирієнко наказав створити з Німеччини "центр" зусиль РФ щодо підриву підтримки України. У Росії вже відповіли на ці заяви.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у країні-агресорі – Росії, в рамках створення так званої "інформаційної бази військового обліку", впроваджується електронний порядок денний, юридична сила якого буде прирівняна до паперового сповіщення з військкомату. Підтримані Держдумою та інші новації, які дуже нагадують активну підготовку до загальної мобілізації, хоч у Кремлі це заперечують. Що відбувається та чому? Як ситуація може розвиватись далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини