Головна Новини Світ Великобританія Англійці розпивали пиво на могилах: через традиційний фестиваль спалахнув скандал
commentss НОВИНИ Всі новини

Англійці розпивали пиво на могилах: через традиційний фестиваль спалахнув скандал

Кошти з фестивалю витратять на реконструкцію церкви

28 вересня 2021, 14:50
Поділіться публікацією:

Фотографії англійців, що сидять на кладовищі та розпивають пиво обурили користувачів соцмереж. За поведінку англійців вибачився настоятель церкви, на території якої проходив традиційний фестиваль пива. Про це повідомляє The Times.
Днями в церкві Святої Марії в Нортоні проходив фестиваль пива. Деякі нортонці обурені фотографіями, на яких люди сидять на могилах і п’ють алкоголь. Інші кажуть, що вони раді, що люди можуть десь відпочити й що вони не могли придумати кращого способу підняти настрій в дворі храму.

Англійці розпивали пиво на могилах: через традиційний фестиваль спалахнув скандал

Англійці п'ють пиво у дворі церкви, фото Facebook / Norton and Billingham Info

Дехто з місцевих мешканців навіть звинувачував представників храму за те, що вони дозволили там святкування. Хоча люди самі обрали це місце. За словами Девіда Додда, менеджера співорганізатора фестивалю пивоварні "Три брати", в майбутньому могили огороджуватимуть та попереджуватимуть, що на могилах не можна пити пиво.

Місцеві мешканці щороку збираються на фестиваль "Сент-Мері-Нортон", де пивоварня "Три брати" продає 35 сортів пива й 17 сортів сидру. Кошти, які збирають під час фестивалю, витрачають на реконструкцію церкви, що збудована ще в 1020 році.

"Протягом останніх кількох днів наші двері були знову відкриті для членів нашої місцевої громади, молодих та старих, які прийшли насолоджуватися нашим фестивалем пива, підтримувати місцевий бізнес та проводити час зі старими та новими друзями. Завдяки цьому ми також змогли залучити кошти, щоб допомогти зберегти нашу прекрасну будівлю, а також запропонувати простір для дружби та спільноти.
На жаль, фотографії, опубліковані в соціальних мережах, викликали значний негатив, і мені дуже шкода за це. Я засмучений тим, що ця подія, яка, як ми сподівалися, принесе радість та позитив у нашій спільноті, викликала стільки засмучення, і прошу вибачення у всіх, хто висловив свою стурбованість", — наголосив Мартін, настоятель церкви Святої Марії.

Як повідомляв портал "Коментарі", у Великобританії молода мати вбила дитину.


Англійці розпивали пиво на могилах: через традиційний фестиваль спалахнув скандал - фото 2
Англійці розпивали пиво на могилах: через традиційний фестиваль спалахнув скандал - фото 3



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини