Головна Новини Світ Великобританія У Великобританії молода мати вбила дитину: в суді повірили, що це випадковість
commentss НОВИНИ Всі новини

У Великобританії молода мати вбила дитину: в суді повірили, що це випадковість

Дівчина з Портсмуту народжувала дитину вдома

22 вересня 2021, 20:35
Поділіться публікацією:

У Великобританії молода породілля вбила своє немовля. У поліції розслідували справу як вбивство, але суд виправдав дівчину. Про це повідомляє видання The Mirror.

У Великобританії молода мати вбила дитину: в суді повірили, що це випадковість

Суд визнав жінку не винуватою, фото Simon Czapp/Solent News

Відомо, що 20-річна Ліза Благден з Портсмуту народжувала дитину у ванній кімнаті в будинку. Жінка знепритомніла через втрату крові і впала на дитину. Коли вона отямилася і зрозуміла, що сталося, вона відчайдушно намагалася оживити свою дівчинку, але її зусилля були марними.

Жінка запанікувала та загорнула немовля в рушник й сховала її в сусідньому дворі під кущем, за 50 метрів від будинку. За словами самої жінки, дитині мало стати краще, якщо вона винесе її на свіже повітря.

Весь час розслідування жінка перебувала під вартою. У судовому процесі допитали свідків та 50-річного батька дитини. Чоловік не цікавився ні вагітністю, ні народження дитини міс Благден.

Лізу Благден врешті-решт було визнано не винною в смерті немовляти та звільнено з-під варти, хоча жінка визнавала свою вину в тому, що приховувала смерть немовляти.

Відомо, що дівчина приховувала свою вагітність від матері та сестер, з якими жила. Поліція з'ясувала чиє мертве немовля на вулиці лише коли зразки ДНК дитини порівняли з ДНК міс Благден. Дівчина сказала, що вперше розповіла про народження та смерть дитини британським поліцейським. Подія трапилася у 2019 році.

Як повідомляв портал "Коментарі",  у Лондоні знайшли вчительку мертвою в парку: в поліції говорять про вбивство. Особу вбитої біля громадського центру в Лондоні встановила поліція. Відомо, що це 28-річна Сабіна Нессі. Трагедія трапилася неподалік громадського центру OneSpace у Катор-парку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини