Головна Новини Світ Великобританія Більше 15 тисяч випадків: у Британії ускладнюється ситуація з коронавірусом
commentss НОВИНИ Всі новини

Більше 15 тисяч випадків: у Британії ускладнюється ситуація з коронавірусом

Ситуація стає вкрай серйозною

25 червня 2021, 21:50
Поділіться публікацією:
У Британії, в п’ятницю, 25 червня зафіксували 15 810 нових хворих на коронавірус. Таку негативну статистику фіксують вже третій день підряд. Про це пише The Guardian.
У повідомленні йдеться, що 24 червня у країні виявили 16 703 нових випадків та 21 смерть за минулу добу. А 23 червня на коронавірус захворіли 16 135 британців. Стало відомо, що це — найбільша кількість хворих з 6 лютого.
За останні 7 днів 90 511 британців отримали позитивні тести на коронавірус. Місцеві ЗМІ повідомляють, що ця цифра  на 47,9% більша в порівнянні з попереднім тижнем. За останні 7 днів в країні померло 110 людей, що на 52,8% більше відносно попереднього тижня.

Нагадаємо, що сайт "Коментарі" інформував своїх читачів про те, що Великобританія направила свій військовий корабель у Чорне море. Керівництво Великобританії направило у чорноморську акваторію корабель королівського флоту. Експерти зазначають, що до українських берегів пливе OPV "Trent" — новий патрульний корабель британського флоту, який прийняли на службу лише в серпні 2020 року. Станом на 09:00 ранку 16 травня він наближався до протоки Босфор. Представник Донецька в ТКГ по Донбасу Денис Казанський заявив, що такі кроки європейських і світових партнерів України сприяють безпечному судноплавству в межах Чорноморського басейну і блокують "частину ризиків".

Більше 15 тисяч випадків:  у Британії ускладнюється ситуація з коронавірусом

Кількість хворих різко збільшилася(фото з відкритих джерел)

Раніше "Коментарі" повідомляли, що у Британії відреагували на обстріл  свого корабля. Британці підкреслюють, що жодного порушення морських кордонів Російської Федерації з їхнього боку і бути не могло: корабель мирно перетинає українські територіальні води.

 
 



 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини