Головна Новини Світ Великобританія Борис Джонсон через рік влаштував розкішне весілля (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Борис Джонсон через рік влаштував розкішне весілля (ФОТО)

Джонсон відзначив з дружиною першу річницю і влаштував весілля

1 серпня 2022, 15:47
Поділіться публікацією:

Друг України Борис Джонсон лише через один рік після вінчання влаштував весілля зі своєю дружиною Керрі. Пара 30 липня, відзначила першу річницю подружнього життя. Відтак саме в цей день вони вирішили організувати розкішне весілля. Про ці деталі політичного весілля пише The Sun.

Борис Джонсон через рік влаштував розкішне весілля (ФОТО)

Борис Джонсон (фото з відкритих джерел)

Незважаючи на те, що весілля було масштабним, пара вирішила зекономити на деяких деталях. До прикладу, дружина Джонсона Керрі вирішила не купувати та не замовляти у дизайнерів весільну сукню. Жінка взяла її в оренду в модельєра Савани Міллер за 25 фунтів.

 Стало відомо, що на свято до Джонсонів прийшли близько 200 запрошених гостей. Саме тому глава сімейства вирішив  у дворі свого особняка поставити великий білий намет, щоб всі гості зручно помістилися.

 Журналісти таблоїда з'ясували, що банкет був різний. Приїхавши на свято до пари, гості могли скуштувати коктейль "Негроні". А на основному столі подавали барбекю на решітці, коржі тако, південноафриканські ковбаски буреворс, копчену ягнятину.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те,що Джонсон може стати наступним генсеком НАТО – The Telegraph. Плани без 5 хвилин вже екс-прем'єр-міністра Великобританії Бориса Джонсона про те, щоб зайнятися викладацькою діяльністю можуть не здійснитись, адже частина його колег у політичних елітах Великобританії бачать його у кріслі наступного генсека НАТО. За даними джерела видання, Борис Джонсон виявив свої лідерські якості під час повномасштабного вторгнення російських військ до України — це й спонукало політичні еліти Великобританії підтримати Джонсона як кандидата на крісло генсека Північноатлантичного Альянсу. Вже є інформація про те, що кандидатуру Джонсона підтримують члени комітету з оборони Річард Дракс та Марк Франсуа, а також колишній міністр із виходу Великобританії з Європейського союзу Девід Джонс.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини