Головна Новини Світ Великобританія Борис Джонсон критикує Захід за повільну допомогу для України
commentss НОВИНИ Всі новини

Борис Джонсон критикує Захід за повільну допомогу для України

Борис Джонсон вкотре підтримав Україну у війні проти Росії.

20 червня 2023, 11:44
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У свій День народження колишній прем’єр Британії Борис Джонсон виступив з промовою, де згадав про російську агресію та розкритикував Захід за повільний процес допомоги. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на 24 канал.

Борис Джонсон критикує Захід за повільну допомогу для України

Британський політик Борис Джонсон. Фото з відкритих джерел

Джонсон переконаний, що Україна переможе російських окупантів, адже за словами британського політика "вони б’ються, як леви, за свої родини і за свою країну". На думку Бориса Джонсона Росія програє війну.

"А росіяни — ні. Я знаю, Путін програє", — говорить Джонсон.

Водночас політик звернувся з критикою до західних партнерів України. Джонсон вважає, що українські військові могли б показувати ще кращі результати, якби Захід почав навчати військових раніше.

"Уявіть собі, як вони могли б воювати, якби навчання українців ми б забезпечили не зараз, а рік тому, і якби надали всю необхідну військову техніку Україні", – додав Джонсон.

Нагадаємо, що Борис Джонсон неодноразово заявляв про підтримку України та кілька разів приїжджав у Київ. Британський політик закликав Захід не витрачати час та передати необхідну військову техніку якомога швидше. За словами Джонсона такі дії можуть зберегти життя громадян України, а також зекономлять гроші союзників.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що очільник Міноборони Олексій Резніков вказав свою очікувану дату, коли бойові американські літаки F-16 потраплять в Україну.

Також "Коментарі" писали про чеського лідера, який заявив про потребу стежити за громадянами Росії через агресивно політику Кремля та постійні погрози РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини