Головна Новини Світ Великобританія Борис Джонсон: Ми думали, що Путін та його армія набагато серйозніші
commentss НОВИНИ Всі новини

Борис Джонсон: Ми думали, що Путін та його армія набагато серйозніші

Борис Джонсон розповів про те, скільки давали Україні часу у війні з РФ.

2 листопада 2022, 12:59 comments1078
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній прем'єр-міністр Сполученого Королівства Борис Джонсон дав інтерв'ю британському телеканалу Sky News. Більшість питань стосувалось війни в Україні. Про це пише портал "Коментарі" з посиланням на BBC.

Борис Джонсон: Ми думали, що Путін та його армія набагато серйозніші

Борис Джонсон. Фото з відкритих джерел

Борис Джонсон виявився один з найбільших прихильників України у війні проти Російської Федерації. Колишній прем'єр-міністр кілька разів приїжджав до Зеленського на важливі перемовини. Президент України неодноразово називав британця своїм близьким другом.

Під час розмови з журналістами телеканалу Sky News Джонсон заявив, що Путін не застосує ядерну зброю. Однак наголосив, якщо таке станеться – це буде вчинок божевільного. Такі дії президента РФ знищать його країну та позбавлять останніх союзників, включно з Китаєм.

Джонсон також згадав про перші дні війни та данні спецслужб, які давали Україні невеликі шанси.

"У нас була інформація, що війна триватиме тиждень чи десь так. Ми думали, що Путін та його армія набагато серйозніші, ніж вони себе проявили", — розповів Колишній прем'єр-міністр.

Борис Джонсон додав, що Сполучене Королівство і надалі підтримуватиме Україну, адже новий прем’єр-міністр Ріші Сунак зателефонував Зеленському і запевнив його в цьому.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про перший дзвінок Ріші Сунака на посаді прем’єр-міністра. Британець зателефонував президенту України Володимиру Зеленському.

Також "Коментарі" писали про стосунки між Борисом Джонсоном та Ріші Сунаком. Раніше обидва політики мали подібні ідеї, але з часом розійшлись у поглядах. Тепер їх об'єднує Україна.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини