Головна Новини Світ Великобританія Борис Джонсон назвав головного винного у смерті Пригожина
commentss НОВИНИ Всі новини

Борис Джонсон назвав головного винного у смерті Пригожина

Британський політик Борис Джонсон вказує на причетність вищого керівництва Росії до авіатрощі літака Пригожина.

27 серпня 2023, 15:32 comments1025
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній прем'єр Великої Британії Борис Джонсон поклав провину за смерть Євгена Пригожина виключно на президента Росії Володимира Путіна. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на колонку Джонсона у видання Daily Mail.

Борис Джонсон назвав головного винного у смерті Пригожина

Британський політик Борис Джонсон. Фото з відкритих джерел

Британський політик зазначив, що розслідуванню не потрібно дивитись на ДНК аналіз, стоматологічні документи, чи інші підтвердження смерті Пригожина, адже й так зрозуміло, хто є винуватцем авіатрощі літака, де перебувало керівництво ПВК "Вагнер". 

"Весь світ добре знає — і має намір знати, — що за вбивством Пригожина та керівництва групи "Вагнера", не кажучи вже про загибель екіпажу, стоїть та сама людина, яка санкціонувала, наприклад, отруєння у Великій Британії Олександра Литвиненка та Сергія Скрипаля", — написав Борис Джонсон.

Джонсон вказує, що Путін схожий на гангстера з фільмів минулого століття.

"Путіна викривають як гангстера, а його абсурдна телевізійна "данина" мертвим вагнерівцям прямо зі сторінок "Хрещеного батька", — говорить Джонсон та пояснює, що Путін вказав на "складну долю" Пригожина, адже російський президент "зробив йому пропозицію, від якої він не міг відмовитися".

27 серпня російські служби заявили, що після проведення аналізу ДНК була підтверджена загибель Пригожина.

Нагадаємо, що перебуваючи на посаді прем'єр-міністр Великої Британії, Джонсон виявився водночас одним із найбільших прихильників України та одним із найсуворіших критиків Путіна.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про результати опитування щодо того, скільки росіян вірить, що Путін стоїть за вбивством Пригожина.

Також "Коментарі" писали, що лідер ПВК "Вагнер" Євгеній Пригожин мав план "Б" на випадок своєї загибелі. Він стосується російського президента Володимира Путіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини